Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 782 / 46 / 0
Dziś poszło wieczorem 700mg trama z 0,5 klona co by padaczki uniknąć. W nocy w sobotę załadowałem ćwiarę wódki 20mg lorazepamu i 300 T. Jest miło. Oby tak do rana :cool:
  • 54 / 6 / 0
Ja łączyłem kilka razy z metylofenidatem i tylko 5 walium i faza była dużo lepsza,ale czy ten miks jest bezpieczny nie wiem,ale ja tam żadnych akcji nie miałem...Też nie brałem mało 1g Tramalu i około 300mg metylofenidatu.
  • 8103 / 909 / 0
05 listopada 2017Aabraham pisze:
Co dobrego i w miare dostepnego na podbicie trampka? Oprócz kofeiny i kodeiny?
2 mg klonazepamu
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 95 / 4 / 0
Ile mam do 200mg trama (bez tolerki, używane 3 razy ale 1,5 miecha temu, na pewno będzie dużo kofeiny), a ile mogę alkoholu dorzucić? Działa on bodaj przeciwdrgawkowo, wiec zastapie nim benzo. Ale ile żeby bylo przyjemnie?

Dodam ze po ćwiartce jestem nie do życia
Żałuję, że zacząłem i żałuję, że nie kończę. Kurwa, w cholerę mnie to kręci
  • 8103 / 909 / 0
Pij powoli 2-3 piwa.
W wieku lat piętnastu
  • 564 / 52 / 0
Co myślicie o poppersie na tramadolu?
Serce mocno po dupie dostanie?
Predzej martwy niz slaby
  • 1425 / 81 / 0
Spróbuj,
Wróć tutaj,
Zdaj relację.
  • 8103 / 909 / 0
31 stycznia 2018hess pisze:
Spróbuj,
Wróć tutaj,
Zdaj relację.
Jak jeszcze zyje :old:
W wieku lat piętnastu
  • 564 / 52 / 0
żyje zyje ale nigdy wiecej tego nie powtorze, łeb boli jak *****, usypia, nogi sie uginają i ciemno przed oczami:p moim zdaniem nie warto
Predzej martwy niz slaby
  • 24 / / 0
Witam serdecznie państwa za chwile opiszę działanie rekreacyjne jakie będzie z mojej strony .

Godzina 17:00 zarzuciłem sobie 400 mg Tramalu retard ( 4x100 mg ) i chciałbym to zmiksować i pytanie brzmi mogę to zmiksować z alprazolam em ( afobam ) jeżeli tak to ile dorzucić tego Afobamu (0.5mg mam )

A tu mała notka jak w bardzo prosty sposób dostać np 3 leki psychoaktywne z działaniem rekreacyjnym )

Wiec tak poszedłem do lekarza który za 20 zł wypisuje recepty i jak zdobyłem te 3 leki Tramal Retard 30 tabletek po 100 mg jedna, Afobam z substancja czynna alprazolam 30 tabletek po 0.5 mg każda więcej nie trzeba Oraz Ziolpic z substancja czynna zolpidem
Wiec mowie tak " chciałbym przedłużyć receptę od psychiatry ale szkoda mi kasy na wizytę u niego co kosztuje 200 zł wiec prosił bym panią o to ona pyta no to jakie to leki
1 AntyDepresant afobam ( po którym jest bogostan euforia i pewność sb mhmm zostawiam na jutro na zjazd po Tramalu chyba że można zmixowac to zaraz jem parę szt )
2 Lek nassenny bo inne na mnie nie działają dużo w życiu prze cpalem Ziolpic 20 tabletk
3 I tu najlepsze na najsilniejszy tuż przed morfina lek pachną morfiny Tramal Retard mowie do pani lekarz " mam bardzo rzadkie schorzenie nie wiem jak się pisze schermana i dwa razy do roku mam silny ból i nic mi nie pomaga wiadomo ona powie ze trzeba rehabilitację przechodzić a ja pracuje fizycznej o wolnego nie chcą mi dać i musze mieć coś co uśmierza ból i bach mamy w jeden dzień za 20 zł receptę na 3 rekreacyjne leki :)

Wiec proszę o odp o mixa można Tramal zmiksować z alprazolam ? jak tak to ile dorzucić alpry jak juz zjadłem 4 tramal 400 mg łącznie

Czekam na odp a zaraz trip report będzie juz tramal wchodzi czuje takie silne wyluzowanie a silny ból mojego schorzenia minął bla nie czuć nic
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.