Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 31 / / 0
Mam takie pytanie co do mixu 20 mg 4 Aco-DMT i 20 mg 4-ho meta.
Czy najlepiej jest zarzucać odrazu całość razem, czy w jakichś odstępach i kolejności?
Osobiście się przyznam, że chciałem zrobić tak by było wszystko na raz io.
  • 278 / 11 / 0
Scone pisze:
5-meo-mipt to bodaj najbardziej stymulujące i kardiostre sajko RC.
Nie testowałem wszystkich, ale u mnie 4-HO-MiPT mocniej działał na serce. Niektóre fenki zapewne też mocniej.
mikeleangelo pisze:
5-meo-mipt 75% + 3-meo-pcp 25% ?
To jeśli chcesz uderzyć gdzieś w plener. A jeśli lubisz ostrą fazę i nie przeszkadza Ci dysocjacja, to spróbuj też 50/50.
  • 1444 / 76 / 0
U mnie też 4-HO-MiPT działał bardzo silnie na serce, z fenek np 2C-P również konkretnie podbijało tętno, ale w sumie jakie to ma znaczenie? Przeczytaj w jakim kontekście o tym napisałem :).
LSD - Piękna i Bestia
  • 38 / / 0
4-HO-MET 35mg + 25c nbome + mj = co sądzicie o takim mixie? Ostatnie palone będzie po peaku.
  • 2 / / 0
Mam do dyspozycji 250 mg 2C-D, 100mg hometa, 100mg hodeta, 1oo mg 5-meo-mipt, 100mg 5-MeO-DMT i oczywiscie mj. Jaki mix polecacie na psychodeliczny wizualny rozpierdol?
  • 5081 / 898 / 0
heh ladny zestawik. Osobiscie gdybym byl na twoim miejscu to mnie zaspokoil by mix hometa z hodetem . 30mg+30mg to juz powinno byc wizualny rozpierdol badz 40mg homet + 20mg hodet + dopalane mj na peaku w oby dwoch przypadkach, miazga jak dla mnie :) Moze ktos doradzi Ci jakies bardziej kosmiczne kombo ;]
  • 140 / / 0
kopiuję z ogólnego:

W oczekiwaniu na kolejne zamówienie umiliłbym sobie życie pozostałymi zapasami tryptaminek. Zostało mi 30mg hometa i 15 mg 5-meo-mipta. Jak widzicie to połączenie? homet na pewno wjedzie cały, pytanie ile mipta do tego dorzucić?
  • 3 / / 0
Dostałem jako gratis 8 pillsów zawierających każda 5mg 3meo-PCP i 5mg 5meo-malt. Jakie dawkowanie polecacie dla kogoś kto ma spore doświadczenie z tryptaminami a trochę mniejsze z dysocjantami
  • 275 / 4 / 0
DPT dopalane na peaku z hometa ktoś próbował? czy poprostu sniffować DPT, zaraz po wypiciu hometa. To byłby dobry mix? jak tak to ile polecacie DPT do 20mg hometa?
Uwaga! Użytkownik Deiff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 581 / 91 / 6
@up ja próbowałem i polecam. Próbowałem jakoś 30mg 4-ho-met + 50mg dpt free vapo. Jeden z ciekawszych wizualnie tripów. Ściany mi z pokoju spierdoliły i zrobiło się kino %-D Bez kitu jak teraz sobie przypominam to totalnie widziałem coś w ten deseń*. Pewnie nie bez znaczenia jest fakt, że akurat tego słuchałem paląc. Aż mi smaka zrobiłeś ;-)
edit: *w sensie, że nie tylko fraktale, a raczej sfraktalizowana fauna i flora. Jakiś żubr, bóbr, kurwa łoś %-D I biegacz który był w cholerę symboliczny. Szamański trip.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
ODPOWIEDZ
Newsy
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.