Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 394 / 10 / 0
Majne first neuro - robi robotę. Nie uzależnia. Działanie także ok.
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / 1 / 0
Zdecydowanie nadaje się do ostawki po maratonach stimow. Nie raz na zjebę po 400mg szło , spisywał się świetnie. Także w dawce 50-100mg nasennie dobrze działa, ale ostatnio zastąpiłem go kwetiapiną w dawce 75-100mg
  • 16 / 2 / 0
Szczerze? Dla mnie lepszy niż hydra , Dobrze się po nim zasypia , w połączeniu z kwetiapina jest super . Tez lubię zarzuć kodę 450mg i ze 100chlora . Moim zdaniem dobry neuros.
  • 3237 / 551 / 0
Można to wpierdalać codziennie przed spaniem na sen i potem z dnia na dzień odstawić?
Jakie mogą pojawić się uboki przy stosowaniu? :retarded:
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 18 / / 0
Lekarz chciał mi go dożucić do sulpirydu który miałem brać i biorę obecnie w dawce 2x50 Jak myślicie dobre by to było połączenie?Pewnie dałby mi tego chlora oczywiscie na noc pewnie w najmniejszą dawkę z tego co pamiętam to chyba 15 mg pozdro
  • 3574 / 582 / 1
Mi lekarka Przepisała 2x15 na noc.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 3237 / 551 / 0
Ogółem zauważyłem, że tabletka zastosowana doraźnie po za wyciszeniem myśli nie wpłynęła specjalnie na zasypianie za to 150mg już tak. Dodatkowe efekty:
- Nos zajebany tak, że krople nawet nie pomagały do końca.
- Serce łomotało jakoś dziwnie i w dzień podobnie się utrzymuję tendencja
- Brain fogg przez cały następny dzień.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 75 / / 0
Tez zauważyłem spore urboki po tym leku.
Do spania dobry ale nastepnego dnia uczcie piasku w oczach :scared:
Uwaga! Użytkownik hugoBoss jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 766 / 141 / 0
Mam drżenie rąk i bóle głowy mimo, że odstawiłem tydzień temu ten lek. Nie brałem dużych dawek, na uspokojenie i sen działało bardzo dobrze. Myślałem, że jak odstawię to drżenie rąk przejdzie ale nie przeszło, cały czas lekko boli mnie głowa i nie mam takiego czucia w rękach jak dawniej. Ma ktoś jakiś sposób na to? Lek zacząłem brać po odstawieniu opio i na sen było naprawdę super ale te drgania i ruchy mimowolne rąk to masakra.
  • 21 / / 0
Całkiem dobrze miksowało mi się chlorprotiksen z małymi ilościami wódki. Dostałem go od psychiatry na odstawkę kodeiny i w połączeniu z setą właśnie miał działanie odrobinę zbliżone do wyżej wymienionej :cheesy: , sedacja plus wódczana euforia.
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.