Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 394 / 10 / 0
Majne first neuro - robi robotę. Nie uzależnia. Działanie także ok.
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / 1 / 0
Zdecydowanie nadaje się do ostawki po maratonach stimow. Nie raz na zjebę po 400mg szło , spisywał się świetnie. Także w dawce 50-100mg nasennie dobrze działa, ale ostatnio zastąpiłem go kwetiapiną w dawce 75-100mg
  • 16 / 2 / 0
Szczerze? Dla mnie lepszy niż hydra , Dobrze się po nim zasypia , w połączeniu z kwetiapina jest super . Tez lubię zarzuć kodę 450mg i ze 100chlora . Moim zdaniem dobry neuros.
  • 3237 / 551 / 0
Można to wpierdalać codziennie przed spaniem na sen i potem z dnia na dzień odstawić?
Jakie mogą pojawić się uboki przy stosowaniu? :retarded:
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 18 / / 0
Lekarz chciał mi go dożucić do sulpirydu który miałem brać i biorę obecnie w dawce 2x50 Jak myślicie dobre by to było połączenie?Pewnie dałby mi tego chlora oczywiscie na noc pewnie w najmniejszą dawkę z tego co pamiętam to chyba 15 mg pozdro
  • 3574 / 582 / 1
Mi lekarka Przepisała 2x15 na noc.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 3237 / 551 / 0
Ogółem zauważyłem, że tabletka zastosowana doraźnie po za wyciszeniem myśli nie wpłynęła specjalnie na zasypianie za to 150mg już tak. Dodatkowe efekty:
- Nos zajebany tak, że krople nawet nie pomagały do końca.
- Serce łomotało jakoś dziwnie i w dzień podobnie się utrzymuję tendencja
- Brain fogg przez cały następny dzień.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 75 / / 0
Tez zauważyłem spore urboki po tym leku.
Do spania dobry ale nastepnego dnia uczcie piasku w oczach :scared:
Uwaga! Użytkownik hugoBoss jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 766 / 141 / 0
Mam drżenie rąk i bóle głowy mimo, że odstawiłem tydzień temu ten lek. Nie brałem dużych dawek, na uspokojenie i sen działało bardzo dobrze. Myślałem, że jak odstawię to drżenie rąk przejdzie ale nie przeszło, cały czas lekko boli mnie głowa i nie mam takiego czucia w rękach jak dawniej. Ma ktoś jakiś sposób na to? Lek zacząłem brać po odstawieniu opio i na sen było naprawdę super ale te drgania i ruchy mimowolne rąk to masakra.
  • 21 / / 0
Całkiem dobrze miksowało mi się chlorprotiksen z małymi ilościami wódki. Dostałem go od psychiatry na odstawkę kodeiny i w połączeniu z setą właśnie miał działanie odrobinę zbliżone do wyżej wymienionej :cheesy: , sedacja plus wódczana euforia.
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.