Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 579 / 129 / 0
U mnie też fraktale, brak tuneli.
Spid to bagno. Spid to dno. Spid jest mocny, że ho ho.
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DeSade »
Właśnie zaaplikowałem sobie dawkę, na oko około 10 g. Kiedy będzie po zdam relacje, jeśli będzie z czego (druid fantasy w ilości 6 kapsułek nawet odrobinę na mnie nie podziałało).
  • 1387 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: pindyjski »
Druidy to Druidy, nie powinieneś nasion żałować :D Zdaj, zdaj :D
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DeSade »
Minęły dwie godziny, a jak narazie nie ma żadnych efektów (oprócz napadu śmiechu na początku). Chyba na przyszłość trzeba będzie zwiększyć dawkę. Może ktoś powiedzieć ile trwa tolerancja i po jakim czasie jeszcze raz warto spróbowac?
  • 1387 / 5 / 0
Nie bądź taki niecierpliwy, marudzić możesz dopiero jutro :D

Jak bardzo chcesz to min. tydzień odstępu, wiadomo im dłużej tym lepiej.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 343 / 6 / 0
DeSade pisze:
Minęły dwie godziny, a jak narazie nie ma żadnych efektów (oprócz napadu śmiechu na początku). Chyba na przyszłość trzeba będzie zwiększyć dawkę. Może ktoś powiedzieć ile trwa tolerancja i po jakim czasie jeszcze raz warto spróbowac?
pindyjski pisze:
Nie bądź taki niecierpliwy, marudzić możesz dopiero jutro ]
Ej spójrzcie na datę, on nie żyje xD.

Jedna z niewielu rzeczy z tamtego tripa, które jestem w stanie w miarę wiernie odwzorować:
[ external image ]
(3dsmax+Photoshop)
  • 1387 / 5 / 0
A jednak tunel :D

Może chłopak dochodzi jeszcze do siebie ;)
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 579 / 129 / 0
Zupełnie niepodobne do moich. Mnie nie rwało tak do przodu. Raczej sieć rozmaitych wzorków wypełzała z każdego rogu ciemności, a potem posłusznie dostosowywała się do zmieniającej się muzyki. :)
Spid to bagno. Spid to dno. Spid jest mocny, że ho ho.
  • 1387 / 5 / 0
U mnie za to tunele były okrągłe, nie takie kwadratowe, dominował fiolet, zieleń i błękit, na końcu zaginały się w prawo, lewo, góra, dół. Niestety nie oddam tego jak @Zjemtwepachy :P
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2010 przez pindyjski, łącznie zmieniany 1 raz.
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jatoja500 »
siema mam takie pytanie czy te nasiona np dostane w castoramie ? bo ktos napisal na poczatku ze kupil takie nasiona tylko ze nikt nie napisał czy kopia i czy kupie takie nasiona i czy beda kopac jak tak to jaki rodzaj brac i ile?
Uwaga! Użytkownik jatoja500 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE

Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.