Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1500 / 29 / 0
Re: Jabole
Nieprzeczytany post autor: Non »
Komandosy, Byki i Antały kiedyś były czymś całkiem dobrym. Teraz jedynie Komandocha mogę walnąć, bo jakoś tak smakuje jak ruski szampan, ale bez bąbelków, co jest jeszcze do przeżycia.
  • 86 / 1 / 0
Ja zaczalem konsumowac jabole w liceum i przez te 3 lata to byly dla mnie jedne z ulubionych trunkow. Nawet lubie ten smak, szczegolnie jabol o nazwie Piastowski o smaku owocow lesnych mi bardzo podchodzil. Poza tym dobra jest tez Brzoskwinia z Tesco za 3.85. Nawet teraz zdarza mi sie czasami wydoic jabola, zapijajac 2-3 mocnymi wojakami, gdy z sianem krucho ;-) .
  • 663 / 13 / 0
Wojak zajebisty :-D
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 11 / 0
Ostatnio krucho z kasa to obalam Kelleris czy jakos tak z netto za 3.99. Ideal to nie jest ale jak mowilem nie mam siana
  • 484 / / 0
wole wypić winiacza za 4zł niż za 20zł...
KOMANDOSY najlepsze:D
mj, hash, Grzyby, LSD, amfetamina,meta-amfetamina,Krysztal, kokaina, salvia, DXM, Benzo, Tramal, kodeina, klony, Dopalacze, Piguły(Extazy), efedryna, mefedron
  • 589 / 1 / 0
Fajrant, co za miodzik, tylko suszy dnia następnego. Już nie piję, tylko komentuję, dzięki za to.
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / 1 / 0
Wlasnie sobie popijam Baryle z zabki, polecam. Cena dobra no i w smaku wyborne:D!
  • 484 / / 0
mj, hash, Grzyby, LSD, amfetamina,meta-amfetamina,Krysztal, kokaina, salvia, DXM, Benzo, Tramal, kodeina, klony, Dopalacze, Piguły(Extazy), efedryna, mefedron
  • 3309 / 22 / 0
Nawet jak upadnie, to nie znaczy, że go zamkną.
  • 577 / 11 / 0
W Ostrowie Wlkp. Wsystko pada nawet roboty nie ma!! :/
ODPOWIEDZ
Newsy
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.