Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 440 / 30 / 0
Akhe pisze:
Kojarzy ktos metode polegajaca na na uzywaniu papierkow uniwersalnych dołączonych np. do zestawu z akwarium lub tych do badania gleby? Jest taka możliwość? Opierajaca sie na badaniu PH i odczynu
"Wartość pH dla amfetaminy wynosi 9,9 a dla metamfetaminy 10" Source - https://hyperreal.info/node/2382 :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / / 0
toz na jezyk trochę wez i zobaczysz. co by tam nie siedzialo i tak gorzkie zazwyczaj. metoda to słaba na detekcje włada. poza tym rzadko przy spotkaniu z dilem jest czas by poodac towar głębszej analizie, "bierzesz czy nie"- zaraz padnie pytanie, i tak sie wezmie, chocby na sprobowanie. i cala analiza sie sprowadza do wciagniecia kreski i czekania az wejdzie. miałem nosa, mozna rzec, gdy narasta z minuty na minute i gdy po chwili prze na stolec, taki rzadki, na ktorego nie zanosilo wczesniej nic a nic, no chyba, ze podniety ktos sruli, w sumie to i tak sie znajdzie jak dobra siupa to zawsze kupa
  • 45 / / 0
Nie zawsze, ale dosc czesto mozna kierowac sie zasada - bardzo intensywny zapach - dosc dobry stuff. I to musi byc TEN zapach (na pewno wiecie o co chodzi).
Uwaga! Użytkownik boneless nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
boneless pisze:
Nie zawsze, ale dosc czesto mozna kierowac sie zasada - bardzo intensywny zapach - dosc dobry stuff. I to musi byc TEN zapach (na pewno wiecie o co chodzi).
jak dla mnie to to jest gówno prawda, kilka razy miałem tak, że z braku laku, musiałem załatwiać od ludzi których słabo znałem- z początku wydawało się ze dobry stuff- bardzo intensywny zapach, a klepało ledwo co, a znów miałem akcje, od dobrych znajomych, gdzie zapach ledwo wyczuwalny, zato wystrzał bdb
Uwaga! Użytkownik kinku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 2 / 0
u nas nie ma problemu z tym czy towar jest trefny czy nie, speed ma unikalny intensywny zapach, zawsze duzo bardziej tluste lub twarde grudy, tak jak ktos wyzej napisal dobra siupa to szybka kupa i narasta fazq i sie leci. Jednak moc czasami jest nieco lepsza pomimo np. ze tym razem zqpach byl mniej intensywny a grudy jakby lekko tluste czy takie wilgotne jednak pod karta rozpada sie na proch. Najlepszym sposobem jest po prostu sprobowanie. Jedna z lepszych ktore probowalem to byla taka jedna gruda jak piesc o intensywnym zapachu nie dalo sie tego rozjebac dopiero mlotkiem twarde skurwysynstwo i bylo bosko .

Zdanie zaczyna się wielką literą, a ł robisz naciskając alt + l, tak samo ę alt + e, PRZED KROPKĄ KOŃCZĄCA ZDANIE NIE ROBI SIĘ SPACJI, Ja pier**, kur**.
NLZ
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
boneless pisze:
spotkałem kilka razy, takie lepkie grudy, nie miały one tego 'specyficznego' zapachu, a robiły robote to mało powiedziane ;)
Uwaga! Użytkownik kinku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
Ostatnio znalazłam niecałą dwóję, wiem ze to głupie i nie powinnam jeść substancji niewiadomego pochodzenia, ale podzieliłam się z kolega i 0,7 nie porobiło nas prawie wcale. Zapach typowy, moze nieco słabszy, w postaci mąki, która w 95% zapewne była. Az mi się zrobiło szkoda tej osoby która to kupiła, ze takiego wała jej dali.
  • 1329 / 58 / 0
kinku pisze:
boneless pisze:
spotkałem kilka razy, takie lepkie grudy, nie miały one tego 'specyficznego' zapachu, a robiły robote to mało powiedziane ;)
Też mi wychodzi, że amfetamina w grudach i bez silnego zapachu zazwyczaj działa lepiej, niż taka która jebie chlorem.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 440 / 30 / 0
jarekjurek pisze:
kinku pisze:
boneless pisze:
Też mi wychodzi, że amfetamina w grudach i bez silnego zapachu zazwyczaj działa lepiej, niż taka która jebie chlorem.
Tak. W grudach i bez silnego zapachu, a przy wciąganiu czuć jakby rzeżuchę, ewentualnie piasek(jak na plaży wleciał do ust, taki smak), to były najfajniejsze sorty.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1817 / 107 / 0
jest jedna dobra metoda,przyjebac kreske w nos i zobaczyc czy dziala :) recze za te metode jeszcze mnie niezawiodla nigdy ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.