Aby działało musisz miec dobre słuchawki stereo, które zakrywają całe uszy , wsłuchiwać się w te dźwięki i nic rozpraszającego nie wykonywać, niech nikt ci nie wchodzi do pokoju o nic nie pyta jak słuchasz np 30 min pełen luzz.
Zazwyczaj do pierwszych 3 razów nie działa, jak dotrwasz dalej to czym kolejny tym efekty będą się zasilać.
Ofc nie słuchaj dosa za dosem tylko min 1 godz przerwy.
Na początek polecam Alpha > Theta >i później inne. Bo mozg musi się przyzwyczaić do tego.
Możecie zapytać dlaczego zrezygnowałem ?? a to dla tego ze zaczął się ostry ciąg na GBL oraz brak czasu ...
Ni chuja, nie działo się nic.
Shmerz pisze:@up. Zajebiście autorytatywna wypowiedź, to chyba zamyka caly temat, nie?
Ja pierwszy raz próbowałem na dobrym sprzęcie, więc zadziałało na mnie. Moim zdaniem działa to podobnie do deprywacji sensorycznej ... Efekt też podobny, czyli coś jakby czapa/ kokon owijało głowę po pewnym czasie. Nie jest to z pewnością alternatywa dla narkotyków, to trochę jak medytacja.
big_whoop pisze:Ale o jakiej deprywacji wszyscy tu mówicie? Bo obawiam się, że piłeczka pingpongowa i biały szum to troszkę mało.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.