@endother congratulazioni za wygranie zakładu
To nie jest do leczenia, tylko do ćpania.
A ćpanie tego prowadzi do patologii.
Prosty przykład.
Urywa film, można kogoś zabić w amoku przy połączeniu z alkoholem i rano nic nie będziecie pamiętać.
Już nie napisze jak to uzależnia, bo jest o tym cały wątek.
Objawy odstawienia pojawiają się po kilku dniach już.
Flualpry czy fenazepau nie brałem.
Jak ktoś szuka benzo, niech załatwi sobie prawilne, apteczne.
09 kwietnia 2020schaboszczak pisze: Ale bez przesady chłopaki. Aż do takich rzeczy raczej jest mała możliwość abym się posunął nawet podczas grubego działania (może się mylę, ale oby nie hehe). Już nie raz będąc w kurwe spranym czy to klonem czy bromkiem dawałem radę nie odpierdalać takich akcji (mówimy o akcjach typu bijatyki, kradzieże czy kończenie na komendzie). Przecież to nie może być aż tak mocne czyż nie?
Aha, lepsze są blottery, niż tabletki.
A dlaczego ? Bo można je wypluć, nim klonazol zacznie działać za mocno, tylko to wyłącza trzeźwość i przestajemy myśleć racjonalnie. Szatan prawdziwy. Na szczęście brałem to tylko badawczo. Los oszczędził mi przygód po tym.
Po zwykłych klonach budziłem sie na dołku i nic nie pamiętałem. Psy wtedy próbują wmówić ci wszystko.
Nawet zabójstwo Papały (true). Nie powinni mnie przesłuchiwać w takim stanie.
10 kwietnia 2020pawoleh666 pisze:
Aha, pisze to po najbardzuej pojebanej fazie tego kwartału ne licząc sylwestra i opisanej wyzej akcji, po mixie amph, dxm i zolpidem. ale umiram w chuj, przez ostatnie 4h (tak, w srodku nocy) biegalem po polach i lesie. I piszac to, wlasnie wpierdalam tabletke klonazolamu. Ciekawr jak tym razem ta przygoda sie skonczy.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.