Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 1509 / 223 / 0
Jestem ciekawa co to za mędrzec wypisuje do mnie maile o treści "koda to dno, skąd wziąć morfinę?". %-D
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 497 / 12 / 0
odpisz mu ze z apteki
p
email: 853156@protonmail.com
  • 1509 / 223 / 0
Odpisałam yntelygentnie, że nie wiem jak się ogarnia morfinę. Na jedno wychodzi. :*)
  • 375 / 102 / 0
No jak to skąd - z morfinowych krzaczków kwitnących na przełomie grudnia i stycznia. Ale tylko przez jedną noc i mogą ją zbierać tylko opiatowe dziewice.
Uwaga! Użytkownik drmjp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1509 / 223 / 0
[mention]drmjp[/mention] :heart: :D
Dlatego nam tak trudno to dorwać i takie to drogie, bo wielu z nas jako stare opiatowe kurwy, a nie dziewice, już nie może zebrać tego plonu. :(
  • 3251 / 359 / 2
Ja to tak se patrze, że gram tianeptyny można kupić na allegro za 120 zł (2g-180). To jest bardzo dużo tego opio - choć mało euforycznego jak dla mnie.

Dziwne że jeszcze opiowraczki tego nie obracają masowo :D

nawet wątek założyłem tianeptyna-jako-opioid-watek-ogolny-t61580.html
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1889 / 72 / 3
Ooo, hej jogurt. Wyszedłeś z ośrodka i znowu wracasz do gry?
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 341 / 55 / 0
ja dziewica opiatowa dzis odebralam 20stke ampul mialam jeszcze pare to wzielam 7 po 5 dniowej prZerwie ostatnie 2 wogole nie poczulam tych ampuleczek... zrodlo mi wyschlo, mam jedno strasznie drogie, jedna osoba ma mi pomoc...moze sie uda zeby cala wyplata nie szla na majke....znalazlam recke na Bromazepam , przyda sie :) z majka fajnie sie komponuje bo klonow juz tylko kilka jest... eh...a kolega Zomirenu nie chce dac... spadam jutro o 6 wstaje do pracy :< koszmar... przespie sie 4 godziny na 10 h zapier..lu :( ale chociaz po majusi rano bedzie mi cieplo... juz nie biore tyle ampul dziennie. strace wszystko a obiecalam ze do 15 kwietnia mi starczy to co mam.... czarno to widze...

edit:// hexe Ciebie jakis powstaniec pyta skad wziac majke a mnie metaamfetaminiarz podrywa :D on by latal po scianach a ja bym noodowala ciekawy romans buhahahha...
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 3693 / 610 / 1
testuj te tianepttyne z alegrogo i dawaj znac!
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1509 / 223 / 0
20 marca 2018Kometha pisze:
edit:// hexe Ciebie jakis powstaniec pyta skad wziac majke a mnie metaamfetaminiarz podrywa :D on by latal po scianach a ja bym noodowala ciekawy romans buhahahha...
O porażka. :D Ale więcej się nie odzywał, kurczę. A ten Twój może wytrwalszy jakiś.
ODPOWIEDZ
Newsy
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.