"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
email: 853156@protonmail.com
Dlatego nam tak trudno to dorwać i takie to drogie, bo wielu z nas jako stare opiatowe kurwy, a nie dziewice, już nie może zebrać tego plonu. :(
Dziwne że jeszcze opiowraczki tego nie obracają masowo :D
nawet wątek założyłem tianeptyna-jako-opioid-watek-ogolny-t61580.html
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
edit:// hexe Ciebie jakis powstaniec pyta skad wziac majke a mnie metaamfetaminiarz podrywa :D on by latal po scianach a ja bym noodowala ciekawy romans buhahahha...
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
"Rutyna to rzecz zgubna "
20 marca 2018Kometha pisze: edit:// hexe Ciebie jakis powstaniec pyta skad wziac majke a mnie metaamfetaminiarz podrywa :D on by latal po scianach a ja bym noodowala ciekawy romans buhahahha...
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.