Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1628 / 198 / 0
waldek5 pisze:
macie jakies sposoby na powstrzymanie sie od kolejnej dorzutki hahaha ?
Posiadanie tylko ograniczonej ilości i układ z dilem w stylu "jak dzwonię po 24 to wycisz %-D".
  • 314 / 4 / 0
To nie sposób długofalowy, bo ćpun i tak znajdzie obejście. Nawet jak przez chwile utrzyma rygor, to pewnie za parę dni przyjebie sobie w nagrodę dodatkową dorzutkę od innego vendora, bo raz to przecież można. %-D

Ogólnie trzeba ogarnąć to, co powoduje, że dorzucasz, czyli to samo, co przekłada się na brak umiaru w innych aspektach życia. To nie jest kwestia podejścia do narkotyków, tylko do własnej osoby i świata. Jak chcesz sam spróbować, to medytacja może być bardzo pomocna, a jak nie masz cierpliwości, to może jakieś grzybki Ci powiedzą jak to rozwiązać, ale nie wszystkim mówią. A potem zostaje już tylko psycholog, bo autoterapia intelektualna bez odbijania się od kogoś innego jest bardzo nieskuteczna, zwłaszcza jeśli chodzi o zmianę zachowania.
  • 1817 / 109 / 0
wldek5 jak nie masz silnej woli,a ja to rozumie bo też czasem płynę grubo,to najlepiej brać tyle ile można zećpać powiedzmy w te 2-3 dni.Czyli maks kilka gram,albo inaczej tyle ile jesteś w stanie przerobić bez większego uszczerbku na zdrowiu.
  • 314 / 4 / 0
Ja profilaktycznie zawsze kupuję tylko tyle, żeby było na jedno, góra dwa posiedzenia, ale to tak naprawdę nie rozwiązuje głównego problemu.
  • 1933 / 449 / 4
waldek5 pisze:
macie jakies sposoby na powstrzymanie sie od kolejnej dorzutki hahaha ? dodam ze osobiscie mam problem z "brakiem umiaru" i dotyczy to wielu rzeczy w moim zyciu nie tylko ketonów :D może ta chec ciaglej dorzutki i podbicia fazy wynika ze zbyt malych jednorazowych dawek? jakie dawki walicie na poczatek - pytanie głownie do starych wyjadaczy z duża tolerką :)
jest taki moment w którym "ta substancja opuszcza ciało" ... ale tuż przed tym momentem - jest kurwa kurwa o kurwa musze dojebać, kurwa no zajebiste to to jest ile tego jeszcze masz o 4g e to pierdole posypie...itd itd...

ale jak ten moment wytrzymasz ( zaznaczam bardzo przejebany - bo po prostu jak masz - to dorzucisz ) ... to da się powiedziec ok... koniec na dziś. gorzej jak ci zostaje 1g... e tam dorzuce sobie... potem ci szkoda ze 0.5 zostanie... a potem ze takie 200mg to sie przeca zmarnuje... heh moje szczury maja przejebane w tej kwestii dop po 2 latach udało sie w nich wyzwolić silna wole i jestem z nich dumny!
DXM
  • 218 / 2 / 0
Jak to jest z paleniem pente? HCL daje radę, czy konieczne jest przeprowadzenie do wolnej zasady? Nie chodzi mi o szkodliwosć, czy straty podczas palenia, ale raczej o smak. Czy da się to normalnie palić, czy jest wrażnie, że pali płuca i śmierdzi benzyną czy jakim innym gównem?
  • 348 / 9 / 0
Smakuje jak gówno, a sama bomba nijaka, ale można spróbować jak kogoś ciekawi bieda-bieda-krak, biedniejszy od a-PVP :P
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 218 / 2 / 0
Poważnie tak smakuje? Jakbyś to porównał do alfy? Bo alfa palona smakuje git jak dla mnie :)
Aha, a da się penciaka sprowadzić do wolnej zasady, normalnie tą metodą z sodą oczyszczoną? Wtedy pewnie nie smakowałby tak źle.
  • 120 / 8 / 0
Dobra w sumie, niedoświadczony byłem i głupi twierdząc, że pentedron jest spoko, bo po waleniu max 200 w dwóch wrzutkach to chyba każdy kjeton byłby spoko... nie licząc alfy.
a-PVP dla mnie była gorsza, bo wywoływała niemiłe jazdy, ale to może być kwestia po prostu mojego organizmu.
po dwóch nockach na zarzucaniu dużych ilości CAT'a i 3MMC i obyciu się bez zjazdu, w przeciwieństwie do zjazdów które fundowała mi penta po nawet 4x100mg stwierdzam, że nie dotknę się tego ścierwa nigdy więcej.

Po całej nocy walenia kota i 3mmc wróciłem do domu, wypiłem pół butelki wody i położyłem się spać. Obudziłem sie jak nowo narodzony, zarzuciłem witaminki i mikroelementy, nażarłem sie i było bosko.

Po walnięciu penta 4x po 100 czy 150 już dwa razy zdarzyło mi się umierać całą noc nie umiejąc spać, mając poty, kurefski wjazd na serce, strasznie zwiększone ciśnienie i źrenice rozpierdolone jak dwie jednozłotówki :v

Pomijam już fakt, że po takiej nocce cała pościel jebie pentem, którego zapach czuć z wydzielanego potu :V
  • 190 / 2 / 0
Z tego, co pamietam to @eso waporyzowal penta i bardzo nie polecal :P
ODPOWIEDZ
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."