Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Człowieku dałem raz ziomkowi 50mg alfy i latał w kółko z obsesją że ktoś go śledzi .
Wielu ludzi tak miało więc nie gadaj ,ze to nie od wyspania , itepe.
Ten specyfik po prostu jest do bani ,z silnym potencjałem uzależniającym. A Ty go porównujesz do psychodelików...
Alfa po 2 dniach stosowania powoduje ,że człowiek zamiast mózgu ma kalafior .
Po 3 dobach z Alfą chyba bym oszalał ,albo się powiesił.
Branie Alfy przez rok powoduje rozwałkę życie , i zazwyczaj zakład psychiatryczny.
Mój świat jest piękny , wysublimowane chwile przyjemność i szczęścia przeplatają się z tragediami i goryczą...
Nie ma co się oszukiwać ,wielu jest takich że "JA MAM SILNĄ WOLĘ " , itepe ,a na końcu czeka ich jedynie Monar.
Niech ktoś kompetentny się wypowie i Ci wytłumaczy jak bardzo cudowny jest ten "złoty środek".
Nie wiesz chyba co się dzieje z człowiekiem po roku ładowania Alfa , pseudo halucynację pojawiają się po 3 dniach ładowania .
Ładowałem MDPV w niezłym ciągu ( w sumie ciąglę je ładuje ) , i nie ma takiego czegoś że po 2 dobach jestem jak kalafior , bez możliwości wypowiedzenia się (bo chcę się mówić ,ale nie można ) , wiele razy przedawkowałem ( 500mg ładowane od razu ) , i ciąglę żyje, nie odbiłoby mi się to na psychice.
Spotkanie z alfą =niemiłosierna zwała , siedzenie przy oknie i czatowanie , pusty speed , z dala od ludzi ,bo wyglądasz jak potwór :D
Więc tak . Ładuj sobie dalej , świat jest cudowny! :D
A dla mnie świat jest cudowny czy będę wjebany czy nie będę wjebany. Wiem czy jest wjebanie bo brałem morfine i w nią byłem wjebany.
Porównałem wejście alfy do ładowania się psajko a nie całość działania.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
nananaweed pisze:Stary w innym temacie piszesz ,że płyniesz tydzień już z alfą , i że nie możesz pisać ,bo Cię wykręca...comandos pisze:nie za dużo, ta alfa jest dziwna i tyle, co ciekawe sprzedawca ją wycofał z oferty.
Więc to wina sortu a użytkowników danego sortu .
Płynąć tydzień i dziwić się ,że sprzęt jest dziwny. Po tygodniu z alfą wszystko jest dziwne
dodałbym że wiekszosci osobom ktorym zaproponowałem alfę i.v wjebalo sie w to praktycznie od razu oczywiscie wczesniej wszyscy grzali speedy itd i.v
jest po prostu taki stan na początku że nie można sien ie wjebac
a i polecam miec zawsze benzo pod ręką
przy alfie nie ma silnej woli nie ma czegos takego jak worek z alfą i powiedzenie stop strzelasz az do przeplukania worka po alfie i pozniej szukasz wyimagowanych krysztalow na dywanie bo moze gdzies wypadl
pozniej zawiedziony na zwale strzelasz taką dawke klono/rolek by usnac
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia
Der Reichsspritzenmeister
Dlatego jak przychodzi paka najlepiej od razu porozrzucac trochę kryształów, np meble, półki niby przypadkiem, a później "o jejku tam się schowałyście, jak fajnie".
najlepiej zamknac oczy i rzucic kilka gdzies
dawny znajomy przeszukiwal mieszkanie 8godzin lacznie ze smietnikiem.... az mi zal bylo :-/
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
alfa stosowana z umiarem jest jednym z najzajebistszych stymulantow, zaraz po MDPV I 2DPMP. ktos tam piaal, ze dal koledze 50mg i ten mial jazde...50mg to juz przedawkowanie (nie przy mojej tolerce, u mnie nawet 300mg dalej spoko, ale pamietam poczatki). dawkujcie to tak jak nalezy, 10-20mg, a ujrzycie zakebistosc.
Najlepiej dorwać biały puder, sort kosa, zawsze działa nawet po kilku nocach bez snu, konkret dawka wywoła spoko samopoczucie , a nie psychozę z tępym napstrykaniem.
Tylko, jest mankament, że to uzależnia niemiłosiernie, ale działanie białego alfy pudru po kilku dniach brania bardzo się uspokaja, ze nie wchodzi wcale na ciało, spi sie bezproblemowo, a działanie na mózg jest przezajebiste cały czas, a nawet z czasem sie poprawia, bo uzależnia się mózg i kazda cząstka tego białego puszku jest tak dotyk wyższej siły sic.
Kryształy są dużo gorsze co latają obecnie od pudru co był 2 lata temu, bo nie mają takiej bezwzględnej siły działania na receptory jak puder.
to co napissales to sama prawda ale wiesz jak jest w praktyce niestety
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/a12a216cf97460608e37260bc2663020f9aa0a82.jpg)
Dlaczego Portugalia może być europejską stolicą medycznej marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannaheart.jpg)
Marihuana zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cannatobacov.png)
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?
Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/129-271054.jpg)
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję
67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/metaukropol.jpg)
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów
Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.