Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Aleh przy ataku nerwicy spanie bierze po uspokojeniu, alpra działa po 5 minutach i rozkręca się do godziny.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Hej, odpowie ktoś na szybko? Jutro idę do nowej pracy, dzień próbny już za mną i mnie przyjęli. Mimo wszystko z jednej strony mam być skupiona i nie zamulać, a właśnie zażyłam 2 mg alpry i nic mi się nie chce, wszystko mi zobojętniało. Na dniu próbnym byłam po pseudoefedrynie, która dodała energii i poprawiła koncentrację, ale finansowo lepiej wychodzą benzo. Może jakoś je wymieszać żeby było optymalnie, bo po pseudo miałam dość wysoki puls. Będę wdzięczna za pomoc. Nie zależy mi na wysokich dawkach, tylko o optymalnym obniżeniu lęku i zwiększeniu koncentacji.
Zamiast pseudoefedryny spróbuj może mocnej zielonej herbaty. Zdrowsza.
Pomysł wcale nie lepszy od benzodiazepin. Może przemyśl, jakie konsekwencje mogą wiązać się z taką poradą.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".