Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 88 / 7 / 0
Imo po 1mg ciężko zasnąć nawet bez tolerki, ale co racja to racja. Nie mając tolerki nie ma sensu brać więcej
Uwaga! Użytkownik Xanny777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3244 / 553 / 0
Zgadzam się z Toba w 100%.
Aleh przy ataku nerwicy spanie bierze po uspokojeniu, alpra działa po 5 minutach i rozkręca się do godziny.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 960 / 17 / 0
Który z benzo najbardziej niweluje objawy somatyczne ?
  • 1037 / 245 / 0
  • 88 / 2 / 0
Hej, wklejam co napisałam w wątku o alprazolamie,może tu ktoś tu zdąży opowiedzieć :
Hej, odpowie ktoś na szybko? Jutro idę do nowej pracy, dzień próbny już za mną i mnie przyjęli. Mimo wszystko z jednej strony mam być skupiona i nie zamulać, a właśnie zażyłam 2 mg alpry i nic mi się nie chce, wszystko mi zobojętniało. Na dniu próbnym byłam po pseudoefedrynie, która dodała energii i poprawiła koncentrację, ale finansowo lepiej wychodzą benzo. Może jakoś je wymieszać żeby było optymalnie, bo po pseudo miałam dość wysoki puls. Będę wdzięczna za pomoc. Nie zależy mi na wysokich dawkach, tylko o optymalnym obniżeniu lęku i zwiększeniu koncentacji.
  • 768 / 105 / 0
Weź miej alpry jak nie masz tolerancji. I kawę wypij. Nastaw się na cel. Jak chcesz benzo brać w pracy to jest dobra opcja tylko się wjebiesz. Pseudo efedryna codziennie. Mi się wydaję kiepski pomysł. Spróbuj 0,5-1 mg alpry i kawę i do pracy. Powodzenia @zduszonyszept
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / 2 / 0
Dziękuję za odpowiedź. Nie zamierzam szalec z ilością, jestem po odwyku i benzo chce się wspomagać góra do 2 mg. Nie codziennie, tylko na kilka pierwszych dni. Ale kusi mnie ta pseudoefedryna, bo naprawdę świetnie się po niej poczułam, bardzo zmotywowana.
  • 2883 / 624 / 0
Obstawiam, że przy regularnym stosowaniu pefki Twoje serce będzie równie zmotywowane do wyskoczenia z klatki piersiowej. I żeby z "kilku pierwszych dni" na benzo nie zrobiło się pół roku ;)

Zamiast pseudoefedryny spróbuj może mocnej zielonej herbaty. Zdrowsza.
KONTAKT PW + PRIVNOTE.COM
  • 208 / 60 / 0
Chcesz motywacje i energie ? To fenibut sprawdzi sie idealnie
  • 2883 / 624 / 0
fenibut zbyt mocno uzależnia żeby stosować go do pracy.
Pomysł wcale nie lepszy od benzodiazepin. Może przemyśl, jakie konsekwencje mogą wiązać się z taką poradą.
KONTAKT PW + PRIVNOTE.COM
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Mon, 02 Feb 2026 23:47:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770075972'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków

To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.

Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".