Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 401 / / 0
nigdy nie mialam tak podpuchnietych oczu 8-( 1g w 5 dni, strasznie mocne tym razem mialam to cholerstwo, 2 noce w ogole nie spalam (a i tak budze sie co 2 h wiec ciekawe czemu jeszcze mnie nie popierdolilo)
Uwaga! Użytkownik Blair0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1628 / 196 / 0
Bo żeby Cię popierdoliło po etylofenidacie to NAPRAWDĘ trzeba się postarać. Ja w lato zrobiłem co prawda trochę mniej niż ty, a czułem się po wszystkim jak na afterglowie jakimś zamiast zdychać na zjeździe. :rolleyes:
  • 462 / 7 / 0
Czy ktoś wie, jak wygląda po etylo sprawa z narkotestami?
  • 1472 / 196 / 0
Nie wykrywa, było już o tym pisane. Metylo też nie.

Wykrywa PEA i sele jako amfetaminę
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 130 / 1 / 0
Po półrocznej przerwie od EPH i ctmp, zacząłem używać ten pierwszy. Testuję od 4 dni, zakupione od ratsów i mam mieszane uczucia. Dawkuję 20mg-40mg/dzień. Pierwsze dwa dni to totalne odmóżdżenie, wręcz odrealnienie (lekka dysocjacja), mimo, że dbałem o nawodnienie, cukier, kalorie, Na, K i Mg. Dopiero przy puszczaniu substancji mogłem normalnie zacząć normalnie funkcjonować, mysli stały się bardziej klarowne i potrafiłem się skupić na nauce. Następne dwa dni już trochę lepiej, ale wzrok lubi sobie podrgać z dużą częstotliwością na parę sekund. Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie. gały oczywiście zmarnowane jak po tygodniowym chlaniu.
@Tyler PM.
  • 401 / / 0
@artur, dzisiaj sytuacja juz ustabilizowana, wiec moze jednak nie jest tak zle!
potrzebowalam tylko snu i kolejnych polewek giebla :hug:
Uwaga! Użytkownik Blair0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2875 / 299 / 0
Zdecydowanie za duże dawki ziomuś. 20 mg do nauki to maksimum maksima, a nie minimum.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 130 / 1 / 0
No tak, dzisiaj zmniejszyłem dawkę i już było o wiele lepiej. Stare przyzwyczajenia ppo chujowym EPH... Ale źrenice jak 5 zł mi się robią, co raczej nietypowe po EPH.
  • 2875 / 299 / 0
Dziwne bo ja jeszcze nie zauważyłem bym miał powiększone źrenice po tym (pewnie jakieś tam powiększone może i mam, ale właśnie tak minimalnie że jak już wspomniałem nigdy nie zauważyłem).
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 401 / / 0
nie ma nic lepszego od ep w umiarkowanych ilosciach, tylko zeby z iloscia nie przesadzac i przerzucic sie tak jak ja na p.r., mniam mniam mniam. do tego troche dobrych supli (polecam calutki watek doping mozgu) -> i jestescie MISTRZAMI.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.