Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1141 / 116 / 0
Może i tak, ale wielokrotnie już mówiłem o mojej "akcji-karetka" po przedawkowaniu hexenu

Ratowałem się serio srogą dawką alpry i nie zdała egzaminu. Co ciekawe kroplówka z elektrolitami postawiła mnie na nogi :)

diazepam mnie nie zawiódł nigdy, a to, że długo działa przy jednorazowym zażyciu chyba nie ma zbytnio znaczenia.
Chyba, że napisałeś mi o tym rozpatrując to w kwestii potencjału uzależniającego (w sensie "które benzo najszybciej i najmocniej uzależnia").

Z tego co mi wiadomo (własne doświadczenia) łatwiej jest się powstrzymać od wzięcia diazepamu niż klonów czy alpry (chociaż wszystkie i tak cholernie uzależniają). Poza tym każdy poleca NAJLŻEJSZE benzo aby uniknąć ewentualnego uzależnienia. Jeżeli się mylę, wyprowadź mnie z błędu.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9355 / 1817 / 2
Przy jakichkolwiek inhibitorach wychwytu zwrotnego benzo to najgorszy mozliwy wybor.

Doraznie sie sprawdzi, ale zaczna sie jazdy.
Receptorom gaba spadna mozliwosci a adrenergicznym wzrosna.

Po jakims czasie zaczna sie jazdy.
Wtedy bez benzo juz jazdy beda takie, ze tylko zamkniety osrodek Ci pomoze.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 447 / 50 / 0
testowal moze ktos?
4-CMC HCl Big Crystal PRIMA SORT (LIMITED )

nie zawiode sie? mialem przerwe hmm od maja od wszytskiego tylko trawa , mam nadzieje ze sie zresetowalem :P
  • 6 / / 0
14 listopada 2017Bigaffe1990 pisze:
testowal moze ktos?

nie zawiode sie? mialem przerwe hmm od maja od wszytskiego tylko trawa , mam nadzieje ze sie zresetowalem :P
O ile pamięć nie myli; to dokładnie z tego korzystałem pare miesięcy temu i byłem zadowolony, chociaż nie miałem okazji korzystać z specyfików od innych vendorów.
W kinol działa relatywnie krótko - ale intensywnie a niestety inaczej nie próbowałem bo bardzo krótko go miałem %-D

Może ktoś inny da znać jak z oralem.
  • 1141 / 116 / 0
Zamówiłem ten sort jakieś 2-3 miechy temu i całkiem spoko, ale do serio dobrego 4-CMC trochę brakuje.
Ogólnie to i tak jest loteria z tym zamawianiem - raz dostajesz żółty sort, a raz w krysztale, raz w pudrze, a raz przezroczysty... A zamawiasz TEN SAM PRODUKT U TEGO SAMEGO VENDORA.
Te wałki zaczynają mnie wkurwiać i to ostro.

Ooo albo zamawiasz jedynkę i jest ZAJEBISTE, a bierzesz 25g i okazuje się że masz średniej jakości towar, różniący się od mniejszego zamówienia. Wkurwiające i tyle. Nie wiem nawet co komu polecać, bo wszystko jest zależne od tego jak ci się trafi tak szczerze.

CHYBA ŻE... znajdzie się jeden jedyny solidny vendor, ale póki co takiego nie ma. Był takim ten, od którego zamierzasz kupić @bigaffe ale z tego co się orientuje i on zaczął kombinować, żeby więcej zarobić kosztem obniżenia jakości produktów. Szkoda, wielka szkoda.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 50 / 0
no to przynajmniej nie bedzie chcialo mi sie wracac do tego badziewia :)
  • 4894 / 853 / 0
Polecam MOON ROCKS , sniff 200mg ładnie wjechało i skomponowało się z hex-enem. Jest dobrze :-)
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1610 / 55 / 0
Bigaffe1990 pisze:
testowal moze ktos?

[Sort] jak najbardziej prawilny
  • 72 / 3 / 0
Używeczka dodaje tego czegoś do a-pihp, czego tej substancji brakuje. Tylko jak się skończy, to gorzej jeszcze. ;P Ojebany sampelek(chyba cały g, nie ważyłem) na 2 pod solidne sztybsy a-pihp daje taką petardę, że miałem problem odpalić wysepionego szluga. haha No ziomek mi pomógł. ;<
  • 5103 / 881 / 0
Zaczynalem w sumie od klefa a potem sprobowalem 3mmc i mefa. Powiem ze robilo na godzinke ponad dobrze. Teraz mam dluzsze przerwy nawet 3 miesiace ale klef nie robi jak trzeba. Pojawia sie tylko wkurw, niedocpanie. Wydaje mi sie ze bk tak jada po neurotransmitterach ze trzeba by bylo przerwe rok moze dwa. Dodam ze pierwsze razy z hexem, a pihp czy nawet efylonem daly fajna faza a teraz sobie zamowilem hexa to wyrzucilem do smieci. /Male dawki, duze - rozne kombinacje i mega wystrzelenie noradrenalinowe - paranoje instant- zero przyjemnosci z fazy.
Wole obecnie gabaergiki ktore robia dobrze stosowane codziennuie.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...