Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - dyskusja o ekstrakcji, paleniu i uprawie
Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 234 / 34 / 0
Minął tydzień, wspomnienia dalej "świeże", mogę powiedzieć tylko że salvia jest dla ludzi bądź co bądź twardych, nawet psychodeliczne doświadczenie nie ma tu nic do rzeczy, według mnie żaden inny psychodelik/dysocjant nie jest w stanie przygotować do salvi.
Jeśli ktoś ma JAKIEKOLWIEK nawet delikatne problemy psychiczne to nie powinien nawet pomyśleć o paleniu ekstraktu.
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 82 / 47 / 7
@slodkapszczolka
Zgadzam się. Doświadczenie po salvi jest jedyne w swoim rodzaju i nie ma innej substancji, która by była w stanie na nie nas przygotować. Wszystkie substancje psychodeliczne jakie w życiu próbowałem, były niepodobne działaniem i doświadczeniem jakie wywoływały. Jeżeli chodzi o dysocjanty to nie mogę się wypowiedzieć - próbowałem tylko DXM i nigdy nie przekraczałem drugiego plateu. GDYBYM musiał postawić jakąkolwiek substancję obok salvi, jaką w życiu próbowałem, to byłby to Muchomor czerwony/plamisty w dawkach wysokich/heroicznych.

Moim zdaniem TYLKO niższe dawki SAMYCH liści salvi są w stanie przygotować nas do wysokich dawek i potężnego działania, jakie zapewnią nam ekstrakty.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.