Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Rzeczywiście daje bardzo przyjemnego kopa, aż chce się Żyć
Niestety mam jeszcze tylko półtora opakowania tej pylistej yerby
wystarczy 4-5cm na dnie głębokiego naczynia i można siorpać
Parzę w głębokim kubku najbardziej pojemnym jaki mam
Jest wybitnie moczopędna
Nie wiem jak wy, ale ja ją słodzę 4 łyżeczki cukru
Fuzja - D5
Co sądzicie o wyciągach z yerby - czy to są koncentraty mateiny? Czy jest sens to kupować?
Druga moja myśl co sądzicie o połączeniu wyciągu z dziurawca np deprim z herbatka z yerby i innymi, czy macie doświadczenia w tym temacie czy to coś daje?
11 czerwca 2024Aryofer pisze: Kiedyś yerba jakoś lepiej na mnie działała. Obecnie pije sin humo ekologiczna i nic tylko gorzkie to...
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Niemniej, tolerancja oczywiście rośnie. Zrób sobie przerwę @Aryofer.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
05 lipca 2024Nitrodolski1 pisze: Mial ktos stycznosc z tworem jakim jest meta mate? Zwykle wole sobie sam empirycznie wyrobic opinie, ale kurde 50 zeta za pake skutecznie od tego odstrasza:/
Warte każdego szekla, czasami sobie pozwalam.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
można pić czy lepiej omijać? dejta najlepiej jakieś źródła bo nie chce mi się szukać
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.