Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 240 / 23 / 0
Jest tak, bo to jest mocno przeciwpadaczkowe i daje takie objawy z odbicia. Radzę przy tym uważać i w razie czego mieć coś przeciwpadaczkowego.
Uwaga! Użytkownik Kromozepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 45 / 1
Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tym zolamem? Przyjęte wczoraj 15 tabletek po 0.5 mg plus piwko plus 1 fluaprazolam) o koło godziny 20. Jest możliwe przespać 20 h i w tym czasie nie narobić głupot?
I żeby po takiej dawce w ogóle nie paść na parę dni...
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
  • 5 / / 0
10 września 2019Kromozepam pisze:
Jest tak, bo to jest mocno przeciwpadaczkowe i daje takie objawy z odbicia. Radzę przy tym uważać i w razie czego mieć coś przeciwpadaczkowego.
Nada sie do tego etiz? nie brałem go 4 miesiace ale czuje ze tolerke bede mial i tak mocno wyjebana od klonow
  • 240 / 23 / 0
Raczej słabo, nie używaj tego w ciągach, bo się nabawisz jeszcze gorszych rzeczy a schodzić z tego najlepiej benzo i długim czasie działania, pregabalina też się nada.
Uwaga! Użytkownik Kromozepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 45 / 1
Jakie te benzo jest pojebane to nie mam pytań. Miałem 3 x 1 mg clonazolamu, 3 x 1 mg flualpre i 3 x 0.5 flunitra. Zacząłem od clona, wiem że byłem na meczu, nie wiem jak znalazłem się w domu i dlaczego kumpel ma mojego powerbanka...

Spoiler:
  • 798 / 102 / 22
Taaaa - odpier.ala po nim gorzej niż po clonazepamie. Nawypisywałem bzdur na FB i dopiero od ludzi dowiaduję się, że naodpierniczałem... Szit. :alergia: :fuj: :uwaga:
  • 447 / 45 / 1
No właśnie ja się dowiedziałem że parę razy glebę zaliczyłem, że dojadalem sobie benzo jak tiktaki i że w ogóle przypał robiłem xd

Spoiler:
  • 798 / 102 / 22
No właśnie - zaliczanie gleby po tym specyfiku... Kurnia, na prostej drodze się wyjebawszy i zdarłem ostro kolana, a za 100 m poprawka... Na błędnik dziadostwo musi chyba idzie, bo miałem też lęki na schodach - bałem się, że stracę równowagę. Na zejście z obecnie dostępnych RC polecam flunitrazolam, eti się nie nadawa, bo ma tylko 1h okresu półtrwania. Do klonazolamu pasuje ta niebieska emota (trucizna): :trucizna:
  • 447 / 45 / 1
Nie mam tolerki, 7 mg mnie rozjebalo 2 tyg temu,, od tamtego czasu nie brałem nic a dziś 3 mg mi nic nie robią

Spoiler:
  • 684 / 26 / 0
Jaką dawkę zarzucić w przypadku dużej tolerancji na benzo (brałem diazepam 100-150mg, klon nie działa ale doszedłem do dawki 10mg)? Jestem na etapie poszukiwania działającej na mnie benzo rekreacyjnej. Jest sens próbować Klonazolamu?
Pozdrawiam!
Paweł
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.