Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 41 / 6 / 0
O tak, tyle osób którym poleciłam ten serial zrezygnowało po pierwszym odcinku (ciekawe czemu haha)

Właśnie nie ma nigdzie informacji kiedy wypuszcza całe odcinki, jedyne co piszą to to że powinny być na koniec 2017 albo początek 2018, co w sumie nic nam nie mówi.
Uwaga! Użytkownik ppa00 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1794 / 124 / 0
27 listopada 2017ppa00 pisze:
27 listopada 2017Jamedris pisze:

Aaaa, i jest już trailer pierwszego odcinka nowego sezonu Black Mirror, chore i mocne gówno. :heart:
Widzę, że nie tylko ja oglądam Black Mirror! :heart: Z tego co widziałam to już są trailery do dwóch pierwszych :-D
Oooo kuuurrwaaa :D. Uwielbiam ten serial, najlepszy był odcinek z tą mikrospołecznością zarabiającą pkt za ćwiczenia - mega. Chociaż w sumie niewiele się różni od naszej rzeczywistości.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 41 / 6 / 0
Jak dla mnie najlepszy odcinek to był ten jak taki facet testował nową grę. To jak mu wkręcili wszystko tak, że nie rozróżniał prawdy od fikcji było piękne.

Oprócz BM, mnie jeszcze bardzo wciągnął Mr. Robot też zajebisty serial.
P.S [mention]Jamedris[/mention] [mention]Uroboros[/mention] jest trailer 3 odcinka
Uwaga! Użytkownik ppa00 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9667 / 1904 / 2
Czy fanow ketaminy mozna nazwac opiowrakami?
Prosze o szybka odpowiedz bo mi sie klawisze gotujom.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 47 / 3 / 0
Słuchajcie, właśnie z przyczyn niezależnych ode mnie musialem zakończyć mój związek z Ulka :(
Ciąg trwał już kilka miesięcy może pół roku i stety albo niestety był to ciąg na tej prawdziwej U.
O fizyczny aspekt odostawki zadbalem i przebolalem. A psychicznie jak zaleczyc ta pustkę.
Czy są jakieś opio, które mogą dawać przyjemność?
Od razu mówię że żadnych fentanyli nie chce. Nie preferuje też IV.
Z wyprobowanych koda, DHC, tramal, PST, Majka.
Nic nie daje mi takiej przyjemności.
Szukam czegoś lekko aktywizujacego.
bartoszbu@protonmail.com
  • 1825 / 106 / 20
@up
Może buprenorfina?
Jak miałem apatię po kilku dniach na MAFie(metoksyacetylofentanyl) to pomogła, po jednej dawce.
Podobnie jak miałem depresję, kawałek plastra Transtec od razu pomógł.
Jest bardzo subtelna(choć znajomi bez tolerki nie byli takiego zdania) , właśnie aktywizuje delikatnie, jest chęć do działania i dobre samopoczucie.

Tylko można się tak w Bupre wkopać %-D Mi się ostatnio za bardzo spodobała
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 2 / / 0
Jak zmnieszyc tolerke na tramca i kode? Ostatnio coraz wiecej musze brac zeby cokolwiek poczuc jakies sugestie?
  • 1509 / 223 / 0
Zmniejszając dawki? %-D
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 1889 / 72 / 3
Skręt jest odpowiedzią.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 3497 / 741 / 9
Słuchajta. Wjebałem właśnie 3x 20 mg sevredol. Wszystkie po zdrapaniu otoczek. Jeden sublingual, drugi oral (skruszony, wymieszany), jeden pr (cała piguła normalnie). Wjebać ostatniego, czwartego którego mam? Tolerka na opio? Hmm koda 150 mg pogrzała mnie jak chuj ze 2-3 tygodnie temu. Chyba trza wjebać bo co ja z tym zrobię? No i kurde którędy najlepiej tera?
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.