Właśnie nie ma nigdzie informacji kiedy wypuszcza całe odcinki, jedyne co piszą to to że powinny być na koniec 2017 albo początek 2018, co w sumie nic nam nie mówi.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Oprócz BM, mnie jeszcze bardzo wciągnął Mr. Robot też zajebisty serial.
P.S [mention]Jamedris[/mention] [mention]Uroboros[/mention] jest trailer 3 odcinka
Ciąg trwał już kilka miesięcy może pół roku i stety albo niestety był to ciąg na tej prawdziwej U.
O fizyczny aspekt odostawki zadbalem i przebolalem. A psychicznie jak zaleczyc ta pustkę.
Czy są jakieś opio, które mogą dawać przyjemność?
Od razu mówię że żadnych fentanyli nie chce. Nie preferuje też IV.
Z wyprobowanych koda, DHC, tramal, PST, Majka.
Nic nie daje mi takiej przyjemności.
Szukam czegoś lekko aktywizujacego.
Może buprenorfina?
Jak miałem apatię po kilku dniach na MAFie(metoksyacetylofentanyl) to pomogła, po jednej dawce.
Podobnie jak miałem depresję, kawałek plastra Transtec od razu pomógł.
Jest bardzo subtelna(choć znajomi bez tolerki nie byli takiego zdania) , właśnie aktywizuje delikatnie, jest chęć do działania i dobre samopoczucie.
Tylko można się tak w Bupre wkopać
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.