Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 422 / 21 / 0
Ktoś orientuje się czy lek Debretin ma jakiś wpływ na opioidy?
  • 143 / 7 / 0
u mnie w ogóle nie działał, w ten, czy inny sposób -przy trampku
  • 28 / / 0
Mam pytanko ile zapodać etylomorfiny, jeśli grzeje mnie 150mg kody. Przejrzałem wątek o dioninie, ale nie jestem pewien. Podobno wyrzut histaminy jest mocniejszy niż po kodzie więc dorzucę 50mg dimenhydrynatu. Pozdro ćpaki [emoji6]
Doświadczenia nie ściągniesz na wi-fi ziomek :-D
  • 2116 / 634 / 0
Przeglądam dysk i tak mi wpadło w oko autorskie,,,

[ external image ]

No, fakt - za tą ścianą nie ma już nic. ;-)
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 879 / 192 / 5
@Jamedris prośba. Może zrób foty jak przygotować majke do iv i wstaw do faq a ja jak wyjdę z detoksu wstawie zdjęcia jak przygotować browna? Zdjęcia to zawsze lepiej jak suchy tekst. Oczywiście pobrane z Internetu bo posiadanie takich substancji to w tym kraju zbrodnia jak ludobójstwo...
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 2116 / 634 / 0
[mention]Klepsydra[/mention], myślę, że jutro/pojutrze poszukam zdjęć tych odstręczających i urągających godności człowieka czynności, gdyż dziś już nie mam siły nawet na nie patrzeć... ;) Jakości lustrzankowej nie będzie, bo ci degeneraci to co najwyżej z komórek korzystają, ale widoczność powinna być okej.

Jak wołasz przez znacznik mention, to dostaję ładne powiadomionko - zajrzałam tu w sumie teraz przypadkiem, taki protip na przyszłość bo ta funkcja jest naprawdę świetna. :-)
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 422 / 21 / 0
Ahoj wszystkim! Powoli zacznę udzielać się w waszej knajpce, powoli wyrabiam sobie staż jako opiowrak. Przy okazji chciałbym bardzo pochwalić pracę [mention]Jemedris[/mention] i [mention]Klepsydra[/mention], dziewczyny, robicie dobrą robotę! Z chęcią bym was poznał, ale wtedy jeszcze bardziej pewnie wtopiłbym się w opio! Ale wierzę że kiedyś będzie okazja!
  • 17 / / 0
Panowie przepraszam że troszkę taki off top ale piszę to w moich działąch i nikt nie odpowiada,paranoja,a tu widzę jesteście aktywni,jestem 2 miesiące na metadonie piję srednio powiedzmy 40-50ml od tyg piłem 20 i paliłem troszke cukru brązowego teraz od 2 dni nie biorę wgl metki i tylko palę ,od metadonu czułem sie okropnie miałem taką nerwice że nie wytrzymywałem,Czy to bezpieczne że odstawiłęm metke i zamiast niej pale,nie czuję nic oprucz żejscia skręta i najważniejsze kiedy wypłucze sie całkowcie metka żebym czuł odziaływanie cukru już 2 dni nie biorę,receptory dalej zablokowane po 2 miesiącach brania to dziwne,do tego dostałem anginy i mam puls od 85-110 to dziwne ale na metce to samo kołatania dlatego psotanowiłęm zejśc,kiedy odblokują sie receptory i czy to jest bezpieczne zamienić tak metke na cukier proszę o pomoc naprawde
Uwaga! Użytkownik Zemsta93 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 563 / 2
Z chęcią Ci pomogę, lecz za bardzo slangowo napisałeś. Wytłumacz mi co to jest:
-cukier
-metka

A będę w stanie Ci pomóc. Metka jest metanabol styryd metka metamfetamina, metek jest wiele.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 96 / 3 / 0
Ale to dział opioidy, metka to metadon, cukier to heroina.Nie do mnie bylo to pytanie ale znam odpowiedź więc pisze.
Ćpun wierzy w to, co mówi, tylko za minutę myśli już całkiem coś innego, bo osaczyło go pragnienie narkotyku, które wszystko niweczy. :strzykawka: :* :ziew:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.