Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 422 / 21 / 0
Ktoś orientuje się czy lek Debretin ma jakiś wpływ na opioidy?
  • 143 / 7 / 0
u mnie w ogóle nie działał, w ten, czy inny sposób -przy trampku
  • 28 / / 0
Mam pytanko ile zapodać etylomorfiny, jeśli grzeje mnie 150mg kody. Przejrzałem wątek o dioninie, ale nie jestem pewien. Podobno wyrzut histaminy jest mocniejszy niż po kodzie więc dorzucę 50mg dimenhydrynatu. Pozdro ćpaki [emoji6]
Doświadczenia nie ściągniesz na wi-fi ziomek :-D
  • 2116 / 634 / 0
Przeglądam dysk i tak mi wpadło w oko autorskie,,,

[ external image ]

No, fakt - za tą ścianą nie ma już nic. ;-)
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 879 / 192 / 5
@Jamedris prośba. Może zrób foty jak przygotować majke do iv i wstaw do faq a ja jak wyjdę z detoksu wstawie zdjęcia jak przygotować browna? Zdjęcia to zawsze lepiej jak suchy tekst. Oczywiście pobrane z Internetu bo posiadanie takich substancji to w tym kraju zbrodnia jak ludobójstwo...
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 2116 / 634 / 0
[mention]Klepsydra[/mention], myślę, że jutro/pojutrze poszukam zdjęć tych odstręczających i urągających godności człowieka czynności, gdyż dziś już nie mam siły nawet na nie patrzeć... ;) Jakości lustrzankowej nie będzie, bo ci degeneraci to co najwyżej z komórek korzystają, ale widoczność powinna być okej.

Jak wołasz przez znacznik mention, to dostaję ładne powiadomionko - zajrzałam tu w sumie teraz przypadkiem, taki protip na przyszłość bo ta funkcja jest naprawdę świetna. :-)
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 422 / 21 / 0
Ahoj wszystkim! Powoli zacznę udzielać się w waszej knajpce, powoli wyrabiam sobie staż jako opiowrak. Przy okazji chciałbym bardzo pochwalić pracę [mention]Jemedris[/mention] i [mention]Klepsydra[/mention], dziewczyny, robicie dobrą robotę! Z chęcią bym was poznał, ale wtedy jeszcze bardziej pewnie wtopiłbym się w opio! Ale wierzę że kiedyś będzie okazja!
  • 17 / / 0
Panowie przepraszam że troszkę taki off top ale piszę to w moich działąch i nikt nie odpowiada,paranoja,a tu widzę jesteście aktywni,jestem 2 miesiące na metadonie piję srednio powiedzmy 40-50ml od tyg piłem 20 i paliłem troszke cukru brązowego teraz od 2 dni nie biorę wgl metki i tylko palę ,od metadonu czułem sie okropnie miałem taką nerwice że nie wytrzymywałem,Czy to bezpieczne że odstawiłęm metke i zamiast niej pale,nie czuję nic oprucz żejscia skręta i najważniejsze kiedy wypłucze sie całkowcie metka żebym czuł odziaływanie cukru już 2 dni nie biorę,receptory dalej zablokowane po 2 miesiącach brania to dziwne,do tego dostałem anginy i mam puls od 85-110 to dziwne ale na metce to samo kołatania dlatego psotanowiłęm zejśc,kiedy odblokują sie receptory i czy to jest bezpieczne zamienić tak metke na cukier proszę o pomoc naprawde
Uwaga! Użytkownik Zemsta93 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 563 / 2
Z chęcią Ci pomogę, lecz za bardzo slangowo napisałeś. Wytłumacz mi co to jest:
-cukier
-metka

A będę w stanie Ci pomóc. Metka jest metanabol styryd metka metamfetamina, metek jest wiele.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 96 / 3 / 0
Ale to dział opioidy, metka to metadon, cukier to heroina.Nie do mnie bylo to pytanie ale znam odpowiedź więc pisze.
Ćpun wierzy w to, co mówi, tylko za minutę myśli już całkiem coś innego, bo osaczyło go pragnienie narkotyku, które wszystko niweczy. :strzykawka: :* :ziew:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina