Efekty ? Ciezko mi to opisac cholera. Wysotrzenie kolorow, zaburzenia lekkie koordynacji, uczucie lekkosci. Psychicznie hmmm nie wiem... ale Wiem ze po np 8 kapeluszach byloby wchuj mocno i dysocjacyjnie.
Minusem są mdłosci. Przez 1,5 godziny czulem sie jakbym wciagnał 16mg 2c-p.
Jutro następne podejście.
A jakiej obróbce podałeś owe muchomory ? Ja ostatnio kminiłem, cooby je najsampierw podsuszyć w piekarniku, rozdrobnić, jeszcze raz podsuszyć i dopiero później długo, długo gotowawszy, zrobić z nich wywar. Może i nazbyt paranoicznie, ale gdy odważę się w końcu spróbować Amanity Muscaria, zrobię to właśnie w ten sposób :P
christofanow pisze:Eh, wypiłem bulion i nie minęło 30 minut gdy puściłem największego pawia swojego życia, takich wszechogarniających skurczy żołądka jeszcze nie miałem. Słowem - masakra.
mordofil pisze:Od czego mamy antyhistaminy?christofanow pisze:Eh, wypiłem bulion i nie minęło 30 minut gdy puściłem największego pawia swojego życia, takich wszechogarniających skurczy żołądka jeszcze nie miałem. Słowem - masakra.
[ external image ]
christofanow pisze:Które z łatwo dostępnych działają antywymiotnie w przypadku wymiotów powodowanych podrażnienie żołądka? Większość działa antywmiotnie gdy wymioty mają podłoże błędnikowe.mordofil pisze:Od czego mamy antyhistaminy?christofanow pisze:Eh, wypiłem bulion i nie minęło 30 minut gdy puściłem największego pawia swojego życia, takich wszechogarniających skurczy żołądka jeszcze nie miałem. Słowem - masakra.
Po deszczu będzie ich więcej, czy mniej?
mordofil pisze: to w takim razie avio+jakieś osłonowe
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Tak, po deszczu jest w huj więcej muchomorów :-D I psylocyba pierwszego dziś widzialem!
It was a good day
Teraz będę próbować suszyć je w ryżu
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.