Efekty ? Ciezko mi to opisac cholera. Wysotrzenie kolorow, zaburzenia lekkie koordynacji, uczucie lekkosci. Psychicznie hmmm nie wiem... ale Wiem ze po np 8 kapeluszach byloby wchuj mocno i dysocjacyjnie.
Minusem są mdłosci. Przez 1,5 godziny czulem sie jakbym wciagnał 16mg 2c-p.
Jutro następne podejście.
A jakiej obróbce podałeś owe muchomory ? Ja ostatnio kminiłem, cooby je najsampierw podsuszyć w piekarniku, rozdrobnić, jeszcze raz podsuszyć i dopiero później długo, długo gotowawszy, zrobić z nich wywar. Może i nazbyt paranoicznie, ale gdy odważę się w końcu spróbować Amanity Muscaria, zrobię to właśnie w ten sposób :P
christofanow pisze:Eh, wypiłem bulion i nie minęło 30 minut gdy puściłem największego pawia swojego życia, takich wszechogarniających skurczy żołądka jeszcze nie miałem. Słowem - masakra.
mordofil pisze:Od czego mamy antyhistaminy?christofanow pisze:Eh, wypiłem bulion i nie minęło 30 minut gdy puściłem największego pawia swojego życia, takich wszechogarniających skurczy żołądka jeszcze nie miałem. Słowem - masakra.
[ external image ]
christofanow pisze:Które z łatwo dostępnych działają antywymiotnie w przypadku wymiotów powodowanych podrażnienie żołądka? Większość działa antywmiotnie gdy wymioty mają podłoże błędnikowe.mordofil pisze:Od czego mamy antyhistaminy?christofanow pisze:Eh, wypiłem bulion i nie minęło 30 minut gdy puściłem największego pawia swojego życia, takich wszechogarniających skurczy żołądka jeszcze nie miałem. Słowem - masakra.
Po deszczu będzie ich więcej, czy mniej?
mordofil pisze: to w takim razie avio+jakieś osłonowe
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Tak, po deszczu jest w huj więcej muchomorów :-D I psylocyba pierwszego dziś widzialem!
It was a good day
Teraz będę próbować suszyć je w ryżu
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.