Efekty ? Ciezko mi to opisac cholera. Wysotrzenie kolorow, zaburzenia lekkie koordynacji, uczucie lekkosci. Psychicznie hmmm nie wiem... ale Wiem ze po np 8 kapeluszach byloby wchuj mocno i dysocjacyjnie.
Minusem są mdłosci. Przez 1,5 godziny czulem sie jakbym wciagnał 16mg 2c-p.
Jutro następne podejście.
A jakiej obróbce podałeś owe muchomory ? Ja ostatnio kminiłem, cooby je najsampierw podsuszyć w piekarniku, rozdrobnić, jeszcze raz podsuszyć i dopiero później długo, długo gotowawszy, zrobić z nich wywar. Może i nazbyt paranoicznie, ale gdy odważę się w końcu spróbować Amanity Muscaria, zrobię to właśnie w ten sposób :P
christofanow pisze:Eh, wypiłem bulion i nie minęło 30 minut gdy puściłem największego pawia swojego życia, takich wszechogarniających skurczy żołądka jeszcze nie miałem. Słowem - masakra.
mordofil pisze:Od czego mamy antyhistaminy?christofanow pisze:Eh, wypiłem bulion i nie minęło 30 minut gdy puściłem największego pawia swojego życia, takich wszechogarniających skurczy żołądka jeszcze nie miałem. Słowem - masakra.
[ external image ]
christofanow pisze:Które z łatwo dostępnych działają antywymiotnie w przypadku wymiotów powodowanych podrażnienie żołądka? Większość działa antywmiotnie gdy wymioty mają podłoże błędnikowe.mordofil pisze:Od czego mamy antyhistaminy?christofanow pisze:Eh, wypiłem bulion i nie minęło 30 minut gdy puściłem największego pawia swojego życia, takich wszechogarniających skurczy żołądka jeszcze nie miałem. Słowem - masakra.
Po deszczu będzie ich więcej, czy mniej?
mordofil pisze: to w takim razie avio+jakieś osłonowe
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Tak, po deszczu jest w huj więcej muchomorów :-D I psylocyba pierwszego dziś widzialem!
It was a good day
Teraz będę próbować suszyć je w ryżu
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.