Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 96 / 5 / 0
@UJebany
A nie wiem, z 10mg, zawsze można dorzucić, zależy po ilu bym coś czuł.
Ale sprawdzałem interakcje w necie i nie za bardzo polecają, żeby Tramca z MPH łączyć, bo grozi to wylewem, więc sobie odpuszczę chyba.
  • 8103 / 909 / 0
@up
Zdecydowanie odpusc, sam tramadol powinien ci wystarczyc, ewentualnie jakies benzo do podbicia, ale tez uwazaj z diazepinami bo ci przytlumia faze po tramcu.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 450 / 26 / 1
Swego razu chciałem zrobić przerwę od U. i zarzuciłem tramadol. Do tej pory sądziłem, że całe te informacje o drgawkach, to zwykłe straszenie, niczym przy zespole serotoninowym w miksach różnych substancji z DXM (czyli zdarza się BAAAAARDZO rzadko). Opioid i drgawki - brzmi dziwnie, hę? Brałem dawki rzędu 1000+ kiedyś i poza ugrzaniem oraz protestem układu trawiennego, nic złego mi nie było.

Mimo ogromnej tolerancji, po 500mg trampka rozpoczęła się "jazda". Dobrze, że miałem pod ręką benzo, bo wylądowałbym w szpitalu w najlepszym wypadku.
Don't get high on your own supply. Of course, not everyone follows the rules, hmm?
  • 345 / 6 / 0
Można łączyc tramadol z jakims rc zeby zrobic speedball ? Próbował ktoś takiego miksu ? Jakie substancje polecacie i jakie bedzie działanie z tramadolem ?

Ktoś pisał że tramadol z bk zwieksza ryzyko drgawek, a jak wrzuce do owego miksu cos przeciwdrgawkowego ? K-zolam raczej się nie nada %-D eti ?
  • 162 / 6 / 0
A ja się pochwalę dzisiejszym miksem. Koło 14:30 225 mg trampa z dorety. Potem o 15:30. 1 mg klonazolamu. Przed siedemnastą do łużeczka. Jak klon się załadował to pojawiły się fenomenalne noody. Nie opisze co się działo bo nawet nie jestem w stanie, ale doznania były tak realistyczne, że aż niemal "namacalne" Latałem tak sobie, na pełnej świadomości, trzy godziny a zleciało o tak, jak pstryknięcie palcem. Naprawdę polecam.
[mention][align=]GaLaS[/align][/mention]
  • 6 / / 0
Wczoraj poszedł niezły mix. 900mg tramadolu z dorety (bez ekstrakcji!) a w dorecie jest paracetamol wiec, dodatkowo kolo 8g XD plus do tego 3 węgorze z 4cmc ,4mg alpry oraz pół piwa. Na nastepny dzien sucho w ryju ze japierdole, czuję sie jakbym miał nogi z betonu i trochę się zataczam. Ogólnie świetnie sie bawiłem lecz bylem glupi zeby łyknąć tyle paracetamolu z jakąś tam małą ilością alkoholu.
  • 95 / 4 / 0
Tylko pogratulować głupoty. Podziękuj wątrobie że Cie uratowała. Ale nie narzekaj za chwile, ze wszystko napierdala i wszystkim sie trujesz, ok? 8g Paracetamolu kto to widział
Żałuję, że zacząłem i żałuję, że nie kończę. Kurwa, w cholerę mnie to kręci
  • 95 / 4 / 0
Co dobrego i w miare dostepnego na podbicie trampka? Oprócz kofeiny i kodeiny?
Żałuję, że zacząłem i żałuję, że nie kończę. Kurwa, w cholerę mnie to kręci
  • 2881 / 300 / 0
ja wczoraj już podchmielony natramcowany próbowałem pobudzić się iphem ale chyba za mało wciągnąłem.
Ogólnie łączenie ipha do tramca w ciągu dnia jak na razie wydaję się "mało szkodliwe". Albo inaczej - nie raz próbowałem i żyję.
fety też próbowałem, ale piszą żeby nie łączyć dużych ilości bo ZS, ja łączyłem małe ilości tramca i też niewiele fety
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 11 / / 0
Witajcie. Mam pytanie. Jestem posiadaczem trampka w kropelkach, serolinu 20mg oraz klorazepy. Można to jakoś sensownie zmixować?
ODPOWIEDZ
Newsy
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.