Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 17 / / 0
Czy kwetiapina może blokować działanie Tramalu ? Nie biorę jej 2 tygodnie prawie ,a tramal dalej nie dziala.
  • 9 / / 0
Wszystko ładnie, super, pięknie tylko za cholerę nie mogę tego odstawić:(
Uzależnił mnie bardziej niż wszystkie dragi razem wzięte, za cholerę nie usnę jak nie wezmę tego dziadostwa, choćbym zerwała nie wiem ile nocek i leciała na ryja nie mogę, nawet jak już uda mi się kimnąć sen jest płytki i lekki.
Cholernie ciężko się odstawia, sama zeszłam z 200 do 100- dalej idę do świrologa pewnie będę stopniowo zmniejszać dawkę jak długo to potrwa... nie wiem i już się boję:/
Chore to wcześniej jak mi się chciało spać, przykładałam banie do poduszki (albo i cegły) i od razu zasypiałam, teraz muszę wziąść procha zanim zacznie działać będę otępiona, więc raczej na krótką drzemkę się nie nadaje:/
  • 118 / / 0
Ale to jest upierdalator, wzialem 300 Keptileptu i dopilem troche piwkiem, i po chwili czulem jakbym sie ostro wodka najebal. Nie moglem utrzymac rownowagi, do tego jeszcze mialem tzw niepokoj w nogach. Polozylem sie i mnie po paru minutach uspilo. Rano sie budze i nadal troche tego shitu jeszcze w glowie siedzi :(
  • 351 / 12 / 0
@ladyvv mam to samo z tym, że teraz nawet po tym nie śpie jakby na 100%..
Uwaga! Użytkownik Marek336 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 114 / / 0
Ta przyspieszona akcja serca po kwetiapinie (ok. 160/minute) przeraża. Gorzej niż po stymulantach.
wróciłam po latach, aby dawać przykład. abstynencja to chuj, wszystko z umiarem :lsd:
  • 155 / 1 / 0
na mnie dziala bardzo podejrzanie. zmienia mi kompletnie postrzeganie rzeczywistosci, co nie mialo miejsca przy innych neuro. np po chlorpro poprostu bylem senny zmeczony i chcialo mi sie jesc. tutaj mam natlok zjebanych mysli
  • 4807 / 267 / 0
Mam dużą ilość kwetiapiny i pytanie, jak do cholery mam rozumieć dawki rzędu 250 - 300mg, toż to cały blister, a to neuroleptyk. Pamiętam że 50mg chlorpritoxenu łamało mnie jakbym sie czymś zatruł i chodziłem na granicy omdlenia. kompletnie tego nie tolerowałem,a tutaj takie kosmosy. Lek jest na tyle bezpieczny i nie powoduje srogiej sedacji?
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 118 / / 0
Ja po dawce 300 mg, jeden pix babci podjebalem :D mialem uczucie jakbym sie ostro spil alko tylko ze trzezwo myslalem, i mi sie spac chcialo. Pozatym takie uczucie dyskomfortu w nogach mialem.
  • 283 / 1 / 0
Światło jeżeli miałeś takie problemy z kwetiapiną to tym bardziej odradzam ci chlor.
Uwaga! Użytkownik Marines nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 267 / 0
NA odwrót, z Chlorprotiksenem miałem manianę, Kwetapina 50mg gdzie Chlorpritoksen w tej dawce łamał mnie jak zapałkę jest ledwo wyczuwalna, ale coś odczuwam, większy spokój.

Poza tym nie byłbym sobą gdybym nie sprawidził wysokich dawek no i zeżarłem 250mg kwetiapiny w ciągu dnia, nie było efektów specjalnych, czułem się dobrze i jak się walnąłem w spanie minęło wiele godzin zanim się obudziłem, wypoczęty i w dobrym nastroju.

Nie znam się na neuroleptykach, ale na stabilizator nastroju Kwetiapina nawet się sprawdza. Póki co. W ogóle dziwny lek i nie rozkminiłem go jeszcze. Dziś wyraźnie czuję 50mg.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.