Ale ja już biorę 150 sertraliny. Co by było jak bym dodał Wellbutrin?
pewnie niezła pizda by Ci się włączyła...najlepiej spróbuj sam ale na początek połowę tabletki bupropionu tak żeby nie przesadzać
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
Bupropion jest fenyloetyloaminą ...jak feta i spid....czyli ćwiczyć będzie się lepiej
Sertraline nalzy bezwzglenie zmniejszyc! To jest wyrabianie tolerki nie potrzebne i beda przez to same straty. Welbutrinu nie wolno przelamywac ani rozgrysac bo traci XR i mija sie to z celem. Masz brac 1tabs ed, i sertraline powoli obnizyc do max 100mg! (zaleznie na co sie leczysz)
Ale wg mnie to po pierwsze jesli bierzesz sertre 2 tygle, to jak bym odczekal drugie, tyle zanim zaczniesz cos dorzucac. Po drugie, jak mowi bro, nie mozna dzielic tabletek bupro, bo sa tak utoczone, zeby sie uwalnialy dwufazowo, a tak zniszczysz ten efekt.
gagar: zalezy jakis sport. jesli to cos gdzie podbija ci sie tetno (aeroby) i cisnienie (nie orientuje sie, ale nawet na silowych chyba rosnie) to ja bym odpuscil calkiem, jesli mowisz, ze wyczynowo. Peknie ci zylka w glowce i po tobie, udar to najwieksze ryzyko w bupro. A jesli chcesz posportowac bardziej lajtowo to mysle, ze ok. Co do nauki to jak najbardziej, jeden tabs co rano i bedziesz sie bardziej zbieral do nauki ;) .
Wie ktoś jak działa Wellbutrin + Wysiłek fizyczny ??
jesli to cos gdzie podbija ci sie tetno (aeroby) i cisnienie (nie orientuje sie, ale nawet na silowych chyba rosnie)
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.