Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 196 / 7 / 0
Pisałem w innym wątku, że to z znaczkiem RR. Napisali, że prawdopodobnie tam jest więcej MDMA i mocne gówno. Zalecają 1/2 na początek.

Napiszę jak było
Uwaga! Użytkownik Norweski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5355 / 961 / 0
W takim razie , zrob tak jak polecaja. Wrzuc polowe solo. A na nastepny trip zmixujesz sobie z tryptamina :)
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 291 / 7 / 0
RR są bardzo dobre też polecam zacząc od połówki ;) a co do wolnego ladowania sie piguł to weż ją pogryż przednimi zębami powinny sie szybciej załadować :D
  • 394 / 5 / 0
Wie ktoś co trzeba zrobić żeby piguła zadziałała jak się bierze 300 mg wenlafaksyny , 150 mg trazodonu ? pominięcie dawki w 1-2 dni coś da, próbował ktoś ?
,,Niezapomniana faza przed oczami gwiazdy... odpływasz jakbyś wciągnął naraz wiadro Szałwi 5 minut poza światem lecz czas tu nie gra roli miej pewność,że powrót do rzeczywistości napewno zaboli.''
  • 41 / / 0
Po XTC można mieć cevy? Czy to znak, że chupa chupsy jednak były na PMMA? Zarzucone były dwie pixy przez całą noc, a zdarza się zarzucić 4,5 innych i nie ma takich efektów ;)
  • 231 / 11 / 9
tak, jak najbardziej, zdarzają się CEVy po MDMA, szczególnie jeżeli brałeś w ostatnim czasie jakieś psychodeliki.
picziklaki pisze:
Wie ktoś co trzeba zrobić żeby piguła zadziałała jak się bierze 300 mg wenlafaksyny , 150 mg trazodonu ? pominięcie dawki w 1-2 dni coś da, próbował ktoś ?
Reddit mówi, że tydzień-dwa przerwy od SSRI/SNRI. Nie wiem jak z trazodonem, czy ma wpływ. No i czy chcesz przestawać brać p-dep dla piguły :P
  • 41 / / 0
@leuckart Nie brałam psychodelików jeszcze ani razu, ale może mam po prostu jakiś wrażliwy organizm skoro to możliwe :) dzięki!
  • 394 / 5 / 0
no na jakieś 2-3 dni przed planowaną imprezką mógłbym się poświęcić ale jak 2 tygodnie to pierdole to ,
,,Niezapomniana faza przed oczami gwiazdy... odpływasz jakbyś wciągnął naraz wiadro Szałwi 5 minut poza światem lecz czas tu nie gra roli miej pewność,że powrót do rzeczywistości napewno zaboli.''
  • 196 / 7 / 0
To zamów więcej na przyszłość. Myśl przyszłościowo
Uwaga! Użytkownik Norweski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 1 / 0
Siema,

Dzisiaj w nocy leciałem na 4-CMC, szykuje się zaraz wypad do klubu, gdzie planuje przyjąć jedną pigułę, a potem po jakichś 2h poprawić drugą. Czy w związku z użyciem 4-CMC nie grozi mi nic po spożyciu MDMA i czy emka zadziała z taką samą mocą? :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.