Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 196 / 7 / 0
Pisałem w innym wątku, że to z znaczkiem RR. Napisali, że prawdopodobnie tam jest więcej MDMA i mocne gówno. Zalecają 1/2 na początek.

Napiszę jak było
Uwaga! Użytkownik Norweski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5355 / 961 / 0
W takim razie , zrob tak jak polecaja. Wrzuc polowe solo. A na nastepny trip zmixujesz sobie z tryptamina :)
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 291 / 7 / 0
RR są bardzo dobre też polecam zacząc od połówki ;) a co do wolnego ladowania sie piguł to weż ją pogryż przednimi zębami powinny sie szybciej załadować :D
  • 394 / 5 / 0
Wie ktoś co trzeba zrobić żeby piguła zadziałała jak się bierze 300 mg wenlafaksyny , 150 mg trazodonu ? pominięcie dawki w 1-2 dni coś da, próbował ktoś ?
,,Niezapomniana faza przed oczami gwiazdy... odpływasz jakbyś wciągnął naraz wiadro Szałwi 5 minut poza światem lecz czas tu nie gra roli miej pewność,że powrót do rzeczywistości napewno zaboli.''
  • 41 / / 0
Po XTC można mieć cevy? Czy to znak, że chupa chupsy jednak były na PMMA? Zarzucone były dwie pixy przez całą noc, a zdarza się zarzucić 4,5 innych i nie ma takich efektów ;)
  • 231 / 11 / 9
tak, jak najbardziej, zdarzają się CEVy po MDMA, szczególnie jeżeli brałeś w ostatnim czasie jakieś psychodeliki.
picziklaki pisze:
Wie ktoś co trzeba zrobić żeby piguła zadziałała jak się bierze 300 mg wenlafaksyny , 150 mg trazodonu ? pominięcie dawki w 1-2 dni coś da, próbował ktoś ?
Reddit mówi, że tydzień-dwa przerwy od SSRI/SNRI. Nie wiem jak z trazodonem, czy ma wpływ. No i czy chcesz przestawać brać p-dep dla piguły :P
  • 41 / / 0
@leuckart Nie brałam psychodelików jeszcze ani razu, ale może mam po prostu jakiś wrażliwy organizm skoro to możliwe :) dzięki!
  • 394 / 5 / 0
no na jakieś 2-3 dni przed planowaną imprezką mógłbym się poświęcić ale jak 2 tygodnie to pierdole to ,
,,Niezapomniana faza przed oczami gwiazdy... odpływasz jakbyś wciągnął naraz wiadro Szałwi 5 minut poza światem lecz czas tu nie gra roli miej pewność,że powrót do rzeczywistości napewno zaboli.''
  • 196 / 7 / 0
To zamów więcej na przyszłość. Myśl przyszłościowo
Uwaga! Użytkownik Norweski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 1 / 0
Siema,

Dzisiaj w nocy leciałem na 4-CMC, szykuje się zaraz wypad do klubu, gdzie planuje przyjąć jedną pigułę, a potem po jakichś 2h poprawić drugą. Czy w związku z użyciem 4-CMC nie grozi mi nic po spożyciu MDMA i czy emka zadziała z taką samą mocą? :D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.