Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 3013 / 1015 / 0
nie zadziała podobnie, baklofen jest jedyny w swoim rodzaju. to bardzo specyficzny lek, który świetnie sprawdza się właśnie we wszelkiej maści połączeniach. z benzodiazepinami działa synergicznie, ale nie każdy lubi takie połączenia. polecam przejrzeć wątek baklofenu, aby więcej informacji uzyskać.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 2877 / 266 / 0
25 stycznia 2020Piolun pisze:
Czym można podbić rekreacyjne tzn. rozluźniające działanie diazepamu?
polecam miks benzo + piwa + zioło, weekendowo taki mefedron do tego też jest spoko
  • 980 / 83 / 0
Jakbym miał zostawić sobie tylko jedno benzo, przerabiając 90% aptecznych i rc to wybór padłby na diazepam
  • 3013 / 1015 / 0
u mnie wybór by był identyczny, miałem do czynienia z wieloma benzodiazepinami i mogę śmiało stwierdzić, że diazepam jest najbardziej wszechstronny, a jego działanie jest bardzo dobrze wyważone, nie jest też słaby, jego moc jest odpowiednia - umiarkowana. mówiąc ogólnie, jest on "podstawową" benzodiazepiną i sprawdzi się na wiele okazji. choć teraz jak potrzebuję na zaśnięcie czegoś to raczej wybór pada na Nasen lub estazolam, bo tu komponenta nasenna jest najmocniej wyczuwalna.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 1106 / 221 / 0
Mimo, że wydaje się bardzo słaby w stosunku do całej reszty, to muszę się z wami zgodzić. Jako podkładka pod inne benzo, jako niezastąpiona substancja na czarną godzinę do schodzenia z mocniejszych benzodiazepin, substytucji, noi uniwersalność. Gdyby tylko u nas robili te chociaż 10mg, albo chociaż większe opakowania...
  • 2429 / 579 / 155
@hammerzeit, racja, dlatego też staram się nie używać rolek na lęki/uspokojenie, tylko czekają na ,,kryzysową sytuację”, właśnie jeśli chodzi o odstawki, ew. zjazdy. Długi okres półtrwania sprawia też, że nie trzeba ciągle dorzucać na detoxie lub w manii, jak np. alpry czy bromka. Rolki nieraz mi dupę ratowały przy schodzeniu z opio. Na zjazdy po stimach biorę raczej tylko, gdy jest naprawdę źle (chociaż wtedy przeważnie estazolam). Zaletą jest właśnie to długie działanie, przy czym imho diazepam nie działa tak nasennie, jak np. klony. A co do potencjału rekreacyjnego - moja tolerka to około 1,5-2 mg klona, a jednak rolki w odpowiednio wyższej dawce również potrafią dla mnie być… przyjemne ;)
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2198 / 715 / 0
Najmniej przypałowy, najmniej amnezyjny, mega czas działania, nienajgorszy profil, powszechnie dostępny. Bardzo fajna opcja przy detoxach wszelkich, w mixach z opio czy trawą lub alko naprawdę niezły. Jedyny minus to mała wydajność, ale to po częsci wina użytkownika (np. mnie) że wyjebał sobie tolerkę tak że paczka piątek starcza na baaardzo krótko. Łatwiej było mi też kontrolować jego użytkowanie w porównaniu do klona a tym bardziej w porównaniu do alpry czy flualpry.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 3649 / 994 / 2
Jak jest ktoś z was, kto czasem używa relanium (diazepam) do zaśnięcia w sytuacjach awaryjnych typu: stim lub kwas nie przestał działać po 14h, to polecam wziąć 1 tabletkę 5mg, poczekać 15-20min, i wypić dwa małe łyczki waleriany. Oszczędzi to dorzucania kolejnej tabletki.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 2198 / 715 / 0
Jak ktoś ma tolerancję na benzo to waleriana mu tabletki niestety nie zastąpi (w tej i innych sytuacjach, a już broń boże w czasie redukowania dawek). Dla zupełnych świeżaków/okazjonalnych użytkowników - można próbowac.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 3649 / 994 / 2
Tak. Zdecydowanie to może zadziałać wyłącznie na osoby, które sporadycznie biorą benzodiazepiny. Używanie benzodiazepin do usypiania się to powinna być ostateczność, a nie rutyna.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.