Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 768 / 105 / 0
@xantiago

Jak lecisz na Świecie to nawet nie przemycisz sobie Clona żeby odtruli Cię z opio a Clona byś sobie później sam odstawił w domu. Z drugiej strony plus bo w szpitalu bezpiecznie, porobią ci badania jakieś i wyjdziesz czysty. Dadzą ci coś mocnego na sen. I przespisz. Jeśli to faktycznie Świecie to tam fajny detox jest. Ja na razie 2 doba bez benzo i czekam na ataki paniki czy jakieś odrealnienie. Ogólnie dzień się dłuży... jutro chyba zadzwonię do rodzinnego żeby wypisał rolki no i w następnym tygodniu będę gadał z neurologiem żeby zmniejszył mi Depakine na 2*300 skoro i tak jem według jego polecenia 300 Pregaby. A co dalej będzie to się okaże...
scalono - detronizator2
@xantiago Hehe. Wiem że są przysiady i pokazywanie huja pigułek bo byłem tam w 2020 od alpry. Też mi jebali Depakine ale wtedy miałem wątrobę Ok. Szybko z benzo zerowali to fakt bo tak jak piszesz 2-3 tygodnie i namawianie na ośrodek zamknięty. Ale niemniej ludzie chwała sobie świecie bo metadon ładnie ustawiają niby nie więcej niż 50ml a niż benzo przy pomocy Pregaby i Baclofenow schodzą. Ja się niestety męczę na tej Depakinie 500x2 i Pregabalinie 300. W sensie narazie jest ok ale tej Depakiny niechętnie łykam.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5839 / 1209 / 43
Nie byłem badany, ale wiem że mam.
Przykładowo zrobienie zakupów to dla mnie jak wyprawa na księżyc.
Po latach ćpania mam fobie społeczną, nerwicę, etc. Samo przebywanie wśród ludzi mnie męczy. Muszę się upić żeby to zrobić albo czymś innym co zbije ten lęk się odurzyć.
I takie zamknięte koło. Długo tak nie pociągnę.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 784 / 46 / 0
Ja od lat używania alpry i klona stwierdzam że niema sensu brać więcej niż 4mg tych benzyn.
  • 30 / 2 / 0
Cześć,
Wie ktoś może jak wygląda sprawa z sedacją na benzo u dentysty? I za jaką cenę? Nie wiem czy uda mi się załatwić BZD przed wizytą, nagły wypadek, muszę iść jak najszybciej :( Wybieram się za niedługo, ale ledwo dam radę wejść do budynku i już mam ataki.. Nie wiem jak to przetrwam
Mogłabym też pójść pod narkozę, ale na ten moment nie mam aż tyle funduszy :P
Slyszałam też o gazie rozweselającym, ale nie jestem pewna, czy to dobra metoda
  • 172 / 11 / 0
07 lutego 2020KarmiKlasik pisze:
Powiedzcie mi czy leki z czech są legitne? Miałem dwa razy xanax z czech. Kilku krotnie urwał mi się po nim film po zmixowaniu z alko. Mało pamiętam z tego okresu i miałem syndromy odstawienne. Co by sugerowało, że były legitne. Choć ostatnio miałem polski xan z apteki i zejście było o niebo gorsze. Z tym, że w 5 dni zjadłem 30 tabletek. Więc to pewnie dla tego. Zamówiłem Rivotril i on również jest Czeski. Nie miałem styczności z clonem więc postanowiłem napisać. Czy ktoś miał styczność z tym produktem z czech?
Do tego mały kawałeczek kartonu został wycięty, co się mogło tam znajdywać?
[ external image ]
Pozwolę sobie odświeżyć...
Moim zdaniem te całe leki z Czech co w Polsce sprzedawane są na czarnym rynku często nie mają nic wspólnego z oryginałem (pomimo tego że mogą być naprawdę precyzyjnie podrobione). Raz ogarnąłem taki Xanax 1 mg opakowanie, ulotka, tabletki wyglądały identycznie
Test Sprite tak samo przebiegł prawidłowo ale...
1.po rozpuszczeniu pod językiem tabletki była prawie bez smaku, leciuteńko gorzka (a dobrze wszyscy wiemy że alpra jest cholernie gorzka nawet po przetrzymaniu 2-3 sekund przed połknięciem i tego smaku ciężko się pozbyć)
2. Działanie zupełnie inne od alpry
Na początku po mniej więcej 20 min lekkie oszołomienie a nawet czasami lekki napad paniki, później takie dziwne otępienie i sztuczne uspokojenie.
Po prawdziwej alprze zupełnie inaczej się czuję.... Wewnętrzny spokój, wyluzowanie
Inna bajka.

Morał jest taki... Nie kupujcie żadnych leków z zagranicy w Polsce ponieważ nie wiemy jakie substancje w niej się znajdują i może się to naprawdę skończyć tragicznie.
  • 3455 / 559 / 2
Przedawkowałem dekstrometorfan (DXM) wpadłem do zakładu i lekarz przepisał mi głównie Lorafenu rano po południu i wieczorem.

O ce be? Czy to jest jakaś forma leczenia po przedawkowaniu DXM czy po prostu miał takie widzimisię?
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1002 / 308 / 5
@Mefistofeles1945 chyba miał takie widzimisię. Jak wiesz lorezepam ma działanie przeciwwytwórcze, więc jeżeli wypowiadałeś treść urojene to może właśnie dlatego lorefen a nie diazepam.
Ale wydaje mi się że benzodiazepiny upregulują receptory nmda, na pewno podczas odstawiania benzo receptory nmda się upregulują, czy podczas stosowania benzo też tak jest, tego nie wiem. Ja osobiście nie widzę sensu w upregulowaniu receptorów nmda po przedawkowaniu DXM, więc myślę że to nie to.
Bierz i się ciesz.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 663 / 107 / 0
Czy to jeste dobry pomysł żeby do 30mg zolpidemu wrzucić 1 albo 2 MG alpry i wypić piwko smakowe? Na razie zjadłam 3 zolpi, sączę browarka garage i się zastanawiam żeby do rzuć ze 2 tabsy alpry, tylko żeby mnie nie wycięło za mocno l. Próbował ktoś?
  • 1002 / 308 / 5
@mmigotka W moim odczuciu benzo tak samo jak alko znacząco zmniejszają charakterystyczne dla zolpidemu działanie rekreacyjne. Jak dla mnie nie ma sensu.
Znaczy alpra w takiej ilości zapewne wejdzie na pierwszy plan i tyle. Nie warto jak dla mnie.
Przynajmniej u mnie taki miks wyjątkowo się nie przawdzał.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 784 / 46 / 0
Oficjalnie udało mi się odstawić alpre i lorafen. Było dość trudno ale opiaty i buprenorfina mi w tym pomogła. Na chwilę obecną cieszę się z życia na klonie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.