Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 21 / / 0
Ja mam ostatnio z Acodinem taki problem że brany wraz z sokiem grejfrutowym kończy się pawiem i się marnuje a gdy biorę bez to wszystko jest spoko ale słabo klepie jak żyć ?
  • 3250 / 356 / 2
28 grudnia 2022no1special pisze:
-alprazolam
-diazepam
-klonazepam
Też uważam, że na DXM ciężko o lęk o cardio. W ogóle o lęk. Też miewałem takie lęki po opio, stimach i kanabinoidach, w tym po trawce. Ale po dexie nie i generalnie innych dyso. Ale właśnie nie wiem czy to kwestia obycia, czy działania.

@Nautakosmo kup se citrosept i pij przed, a popijaj czymś innym. Ja kiedyś miałem już tak, że sam sok grapefruitowy wywoływał odruch wymiotny.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 51 / 5 / 0
da się z acodinkow zrobić ekstrakcje by mieć czysty DXM
  • 2534 / 599 / 0
Tam nie ma żadnej substancji poza DXM.No,wypełniacze.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1455 / 594 / 0
Do czego to doszlo , ze co drugi post w dziale dyso albo sajko ktos przygotowuje ARSENAL tabletek benzo czy :wino: nawet na niskie albo standardowe dawki ludzie sami sie bardziej nakrecacie niz jest realnego zagrozenia na takim tripie ...
Czyzby generacja Z od ktorej dzieli mnie tylko pare rocznikow stala sie juz taka lekliwa i zahukana ? :niewiem:
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 21 / / 0
@CieplaPoduszka 1-3 piwa przed fajnie działa ale zawsze mam problem z piciem podczas działania nawet na niskim plateu nie mam ochoty wydaje mi się że DXM było by dla mnie dobrym sposobem na odrzucenie wszystkich innych używek oprócz papierosów ale nie mam tyle aptek żeby się tak "leczyć"
  • 1744 / 573 / 0
Często łączyłem alkohol z deksem. Nigdy przed, bo nudności potem są ogromne i wszystko zwracałem. Lubiłem za to wypić kilka piwek, kiedy peak już zaczynał słabnąć.
Na co uważać? No to po pierwsze, najprawdopodobniej alkohol zadziała mocniej więc warto się oszczędzać, bo szybko można wywołać helikopter albo się zwarzywić lub zezgonować. Po drugie i chyba najważniejsze, ta mieszanka okropnie męczy trzewia, nierzadko tego nie czuć w ogóle, ale jednak wątroba dostaje po dupie i to nie tylko ona. Z tego powodu moim zdaniem powinno się te dwie używki mieszać jak najrzadziej.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1174 / 224 / 23
Kiedyś brałem dxmu za dzieciaka multum i raz stałem przy matce (na mastępny dzień po fazie) w bezruchu przez około minutę cały blady z piskiem w uchu i białym przed oczami. Mina w oczach matki mówiła, że jakby mogła cofnąć czas to zrobiłaby aborcje
  • 1534 / 197 / 0
nie chcialo mi sie dzisiaj jezdzic po aptekach kpilem jedna paczke 20 tabsow i grejpa , klepnie ze bedzie sii ? ile wczesniej zjesc grepja przed aco
  • 2534 / 599 / 0
Nie znam twojego organizmu,ale coś napewno jebnie.Grejp 1h przed.Jak masz ziolo i dopalisz to powinno być fajnie.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.