CBD

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
Czy CBD na Ciebie dziala?
1.Tak
200
29%
2.Cos działa
136
19%
3.Działa w dużej ilości
56
8%
4.Trochę działa
110
16%
5.Nie wiem sam.
99
14%
6.Działa w miksach.
34
5%
7.Nie nic .
63
9%

Liczba głosów: 698

ODPOWIEDZ
  • 1266 / 319 / 12
Re: CBD
Nieprzeczytany post autor: Czoug »
Czy 2000mg CBD w 8,5ml liquidzie to dużo? Spoktałem się z e-cigiem podobno 3000 buszków i producent deklaruje taka moc na opakowaniu. Na jakie efekty lecznicze mogę liczyć i czego się spodziewać?
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 276 / 41 / 0
Jeśli tam jest samo CBD bez THC to na pewno nie spodziewaj się fazy %-D

Najprawdopodobniej nic nie odczujesz, miałem kiedyś liquid z CBD i nie miało to na mnie żadnego działania.
Już lepiej kupić legalny susz CBD i go waporyzować/palić - przynajmniej idzie coś tam poczuć, jakiś delikatny chill.
You're an addict. So be addicted. Just be addicted to something else. Choose the ones you love. Choose your future. CHOOSE LIFE !!!
  • 1266 / 319 / 12
Nieprzeczytany post autor: Czoug »
Nigdy jeszcze nie vapowalem CBD, zdarzyło mi się kilka razy zajarać susz w bletce i nie było to nic oszałamiającego, aczkolwiek miałem potężne gastro cośtam pobudza te ślinianki.

Na stronie producenta jest również liquid 3000mg / 60ml:

https://www.darwincbd.co.uk/

Można powiedzieć, ze jestem mj daily smoker i pale sporo zielska, ale postanowiłem rzucić te jebane papierosy i ograniczyć spożycie. Jestem na etapie jarania E-ciga, od kilku dni nie pale szlugów i sobie zmniejszam moc nikotyny, obecnie na 12mg. Zielsko staram sie jarać z bonga i wiadra ale wiadomo jak to potrafi zmieść a w terenie z ziomkami jednak spliffy z tytoniem to standard. Zacząłem zastanawiać sie, czy mógłbym użyć owego liqiudu w celu ograniczenia spożycia marihuany, ale z drugiej strony wydaje mi sie, ze pewnie bym go nadużywał w pracy itp.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 757 / 140 / 0
@Czoug
fazy po CBD nie ma ale działanie jest. Czuć to najbardziej w sytuacjach stresujących, CBD ptrafi uspokoić i działa nieźle przeciwlękowo.
Wg mnie najpierw rzuć całkowicie tytoń, zostań przy samym mj i stopniowo ograniczaj.
Jak chcesz poczuć mocniejsze działanie CBD to bierz iolat pod język. Izolat jest najmocniejszy.
  • 21 / 1 / 0
Jak szybko spada tolerancja na cbd ? Nie biorę już 2 tygodnie :) starczy ? Z doświadczenia wiem ,że bardzo szybko.Jak jest u was ?
  • 58 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kulitom »
Nigdy nie odczułem, żeby w ogóle wyrabiała się jakaś tolerancja na cbd. Wapowałem przez cały miesiąc i za każdym razem działała tak samo.
  • 1455 / 592 / 0
@lazanioro jednym z najwiekszych atutow CBD jest wlasnie brak tolerki , mozesz to jarac/brac oporowo tylko po co ?
@Czoug testowalem kiedys liquidy z CBD i zazwyczaj sa po prostu drogie i slabe . Lepiej zrobisz zamawiajac susz albo izolat j.w ktos wspominal . Do tego jeszcze jak masz troche $ zainwestuj w vapka do zwyklego :liść: tez bedziesz mogl uzywac i w pewnym momencie koszta sie zwroca przez zmniejszone zuzycie + zdrowotnie odczujesz na plucach . Moj setup to vapcap podlaczony do :bongo: , mozn robic naprawde rozne kombinacje .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 21 / 1 / 0
Biorę cbd na nerwicę lękową.Czuje ,że słabiej działa ,a jak zrobię przerwę ,to działa jak należy.Jest tolerancja wyrabia się powoli ,ale wyrabia.Biorę 3 lata cbd
  • 80 / 6 / 0
Kupiłem xmaxa V3 pro i paląc ten sam susz czuje dużo lepszy efekt niż vapując. Próbowałem w różnych temperaturach i prawie, że nic nie czuć. Spałam lufę i efekt jest na prawdę fajny.
Tolerancja zerowa. Dwa lata nic.
  • 653 / 172 / 0
Jednak długofalowo przyswajasz mniej kannabinoidów więc działanie mimo że jest bardziej odczuwalne jest tak naprawdę znacznie mniej skuteczne. Paląc niszczysz w większości wszystko co najcenniejsze, przyswajasz może trochę terpenów oraz owe śladowe ilości thc które zawierają susze cbd. CBD powinno się waporyzować. Owszem przestawienie się chwile trwa ale po tygodniu czy dwóch odczujesz tego efekty, a mianowicie pełne spektrum działanie terapeutycznego plus brak zamulenie spowodowanego przez substancje smoliste. Najlepsze temperatury do waporyzacji to przedział od 175-190 stopni, wtedy uwalniasz większość najcenniejszych kanna.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.