DMT

Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 86 / 49 / 7
@TRISHA
Podany produkt nie budzi mojego zaufania, co do użyteczności w dłuższej perspektywie czasu. Wydaje mi się, że już lepszym wyborem byłyby e-pety na tzw pod'y - OXVA jakaś czy coś, kupić używkę i dokupić nową grzałkę. Z tego co udało mi się już kiedyś przeczytać to - interesują Cię niskie ustawienia watów (20-30W). W pod'ach masz z góry określoną ilość watów, więc jeżeli zależy Ci na możliwości zmiany ilości tych watów, tak żeby znaleźć swój "sweet spot", to trzeba by było kupić modem zasilający na baterię 18650/21700 i do tego tank sub-ohm.

Co do dawkowania DMT oralnie - nie znalazłem na psychonaut.wiki żadnej tabeli, którą można by było się sugerować. Na DMT nexus znalazłem jakiś post z odpowiedzią z 2008r. :
When you are 'saturated' by MAOI (3.5 g rue seed extracted) this is what I'd say is a scale-range for doses;

low dose is 0.3 mg dmt-freebase per lb/ body weight (slight CEV, pleasant body feelings).

Medium dose is 0.5 mg dmt per lb/ body weight. (CEV and OEV, possible nausea to manage.)

High dose is > 0.8 mg dmt per lb /body weight. (CEV / OEV, synesthesia in every way..!)

W tym przypadku, użytwkonik opisuje działanie DMT w dawkach x mg/kg masy ciała, wraz z podkładem ekstraktu z 3.5g nasion ruty stepowej.

Możesz też spróbować znaleźć informacje, dotyczące biodostępności konkretnych form przyjmowania substnacji - oral vs smoked i wtedy, sugerując się tabelą dawkowania palenia DMT na pyshocnaut wiki, opracować dawkę oralną. W przypadku przyjęcia DMT oralnie, lepiej być ostrożnym, bo to jednak wielogodzinna jazda. Dlatego sugerowałbym próbę dawki uczuleniowej - wziąć minimalną dawkę, zobaczyć jak ciało zareaguje, wyciągnąć wnioski i dopeiro następnym razem przyjąć wyższą dawkę.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.