Podany produkt nie budzi mojego zaufania, co do użyteczności w dłuższej perspektywie czasu. Wydaje mi się, że już lepszym wyborem byłyby e-pety na tzw pod'y - OXVA jakaś czy coś, kupić używkę i dokupić nową grzałkę. Z tego co udało mi się już kiedyś przeczytać to - interesują Cię niskie ustawienia watów (20-30W). W pod'ach masz z góry określoną ilość watów, więc jeżeli zależy Ci na możliwości zmiany ilości tych watów, tak żeby znaleźć swój "sweet spot", to trzeba by było kupić modem zasilający na baterię 18650/21700 i do tego tank sub-ohm.
Co do dawkowania DMT oralnie - nie znalazłem na psychonaut.wiki żadnej tabeli, którą można by było się sugerować. Na DMT nexus znalazłem jakiś post z odpowiedzią z 2008r. :
When you are 'saturated' by MAOI (3.5 g rue seed extracted) this is what I'd say is a scale-range for doses;
low dose is 0.3 mg dmt-freebase per lb/ body weight (slight CEV, pleasant body feelings).
Medium dose is 0.5 mg dmt per lb/ body weight. (CEV and OEV, possible nausea to manage.)
High dose is > 0.8 mg dmt per lb /body weight. (CEV / OEV, synesthesia in every way..!)
W tym przypadku, użytwkonik opisuje działanie DMT w dawkach x mg/kg masy ciała, wraz z podkładem ekstraktu z 3.5g nasion ruty stepowej.
Możesz też spróbować znaleźć informacje, dotyczące biodostępności konkretnych form przyjmowania substnacji - oral vs smoked i wtedy, sugerując się tabelą dawkowania palenia DMT na pyshocnaut wiki, opracować dawkę oralną. W przypadku przyjęcia DMT oralnie, lepiej być ostrożnym, bo to jednak wielogodzinna jazda. Dlatego sugerowałbym próbę dawki uczuleniowej - wziąć minimalną dawkę, zobaczyć jak ciało zareaguje, wyciągnąć wnioski i dopeiro następnym razem przyjąć wyższą dawkę.
Nie używam e-papierosów, ale widziałem ile moja partnerka miała przygód, gdy przerzuciła się an liquidy i ile porażek zaliczyła zanim znalazła obecnie używany e-papieros, a nawet jak znalazła to okazało się, ze części do niego zdobycie jest sporym wyzwaniem.
Byłem pewien, że odgrzebie fenixa mini z szuflady i powinno być dobrze, ale jestem pewien, że nie mam tego czegoś do wosków i koncentratów, a próbuje przez duckduckgo wyszukać i nic mi nie podpowiada. No chyba, że sobie coś uroilem i nigdy nie było do fenixa takiego mini pojemniczka co wlać można było liquid.
Jak radzicie sobie z liquidem?
Nie chcę też inwestować ogromnych pieniędzy w sprzęt z którego parę razy zapale DMT, ale też nie będę dobrze się czuł kupując jakieś tanie jednorazowe gówno i wytwarzając kolejne elektrosmieci.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.