Dostałem bana na zamówienia (znów), a nie zamawiałem nic u JP od 2 miesięcy. I to jest po raz kolejny u JP dziwna sytuacja. Raz w ciągu godziny przepisuje [ przepisywał
Dajcie jakieś porady co robić, czy iść do prywaciarza po papierek? rozkładam ręce a bez bzd skończyłem na sorze
Panie moderatorze serdecznie przepraszam za poprzedni post i prosiłbym bez warna ale na prawdę jestem pod scianą.
And if God hadn't meant for me to get high
He wouldn't have made bein' high so much, like, perfect
A z racji tego, że nam się nie przyda - łapcie:
VEK7P6KH3x -25zł
do wykorzystania na dowolną e‑Konsultację
- e-Recepta (po rabacie za 49zł)
- e-Zwolnienie L4
- Teleporada
Rabat jest ważny przez 2 miesiące. Wykorzystaj go do 28.01.2025
usunięto pełną nazwę strony (jest to warn słowny, następnym razem będzie realny liczący się do licznika gdzie ilość 3 warnów = ban na 72h) /Merx
28 października 2024mobius pisze: Mi nie wypisal na poczatku miesiaca recki, ale mial powod, bo mam zajebane IKP i sprawdzil sobie.
Jest to wyłącznie 'dupochron' lekarza, który to receptę ma zamiar wystawić przed późniejszymi kontrolami.
Imo każdy kto daje sobie w ten sposób zaśmiecać swoje IKP od dwóch lat wstecz jest zwyczajnym idiotą, a później wielkie_zdziwienie.jpg bo jestem zbanowany/a przykładowo u JP.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.