WARN czytaj tytuł wątku @V44
27 października 2024ErenKruger pisze: @Merx ale to on wyjechał Ci z tekstem, że „zakłada sprawę” bulwersując się, czy faktycznie wykonywane były czynności przez nasz kochany organ ścigania tzn co miałeś na myśli przez „czekam na sprawę”?
A co do JP - o cie chuj![]()
Posiadam całą historię konwersacji z nim, z resztą jak z każdym, ja się z lekarzami nie pierdolę (no dobra były 2 przypadki w których tą zasadę nagiąłem, if you know what i mean).
Najlepsze jest to, że jeśli by to zgłosił to zachowałem się vice versa i mu również zacząłem grozić i jechać z nim jak z ostatnią kurwą, na zjeździe po oksy było mi to obojętne z resztą, a mam kilkanaście brudów na niego w swoich teczkach.
Ktoś w ostatnich dniach zamawiał? Sukces, czy dupa zbita?
Co do JP czekam na jego oficjalne stanowisko odnosząc się do w/w tematu, jeśli będę w posiadaniu to się tu pojawi, ale czekam już trzeci dzień..
Wcześniej wystawiał mi recepty raz na dwa miechy. Wczoraj z rozpędu zamówiłem.
Stówa przepadła, mówisz?
Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie, jeśli również poinformujesz o Twoim zamówieniu i sytuacji z jego realizacją na pewno będziemy wdzięczni za informacje.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.