Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 382 / 6 / 0
Dobry jest według Was sort pentedronu D.K. b 2 ?
Bardzo mnie pali w nos przy wciąganiu i przy splywie.
4-FMA to nic w porównaniu z tym Pente. Macie podobnie?
  • 257 / 5 / 0
woojashek pisze:
Jesteś zaskoczony zwałą i pewnie nie spodziewałeś się opierdalając 4gramy ketonów w dwie doby że tak będzie ? %-D
Co zrobiłeś z mózgiem ?
Jak można napierdalać takie ilości i nie mieć nawet jebanego relanium ?
Akurat, nie miałem benzo, generalnie chodzi o to że pierwszyraz miałem taką zwałe i nie spodzieawałem się, aż takich atrakcji po pente.
W sumie dopiero dziś czuję się normalnie. Najgorsze jest to że zostały mi dwie porzadne krechy, jeszcze na zjeździe miałem to do kibla wyrzucic ale zostało, nie chce tego walic, ale nie mam zbyt silnej woli :/
WuWuA32 pisze:
Dobry jest według Was sort Pentedronu D.K. b 2 ?
Bardzo mnie pali w nos przy wciąganiu i przy splywie.
4-FMA to nic w porównaniu z tym Pente. Macie podobnie?
Ten sort co ja miałem palił w nos, aż łzy leciały. Ostatnio takie coś to czułem jak waliłem 4mmc w 2010. Ale nie wiem czy masz od tego samego vendora, co ja miałem.
Uwaga! Użytkownik Grippin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / 1 / 0
Co do pentedronu D.K. b2 to ostatnio testowałem i działał całkiem ok. Nie bolało szczególnie przy wciąganiu. Może tylko raz jak poszła duża kreska w dobrze oczyszczone i nawilżone nozdrze.
  • 35 / / 0
Hej, mam 1 penty. Dzisiaj niedziela, jutro egzamin chce zarzucić aby troche pobudziło do działania. Mam Diklazepam i etizolam w razie wu. Ile zarzucić ?

dodam, że dzisiaj brałem kode 600mg
  • 38 / / 0
zauwazyliscie bardzo odmienne dzialanie penty zalezne od sortu?
  • 158 / 2 / 0
Tak,
Ostanio testowałem mix 1mg alpry + (+5min) 100 penty sniff = całkiem inna substancja, prawie wszystkie wkurwiające efekty uboczne łącznie z nieogarem zniesione.
Fajna stymulacja, pewność siebie, mogę wszystko euforii jakby mniej.
Polecam tylko żeby was nie poniosło.
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
  • 561 / 39 / 0
Przecież to wiadomo ze każdy stymulant połączony z depresantem się dobrze komponuje
Benzo znosi niepokój/leki/tachykardie
pentedron mniej niz 100mg na raz nic ciekawego nie pokazuje jedynie pobudza i można go wykorzystać do pracy lecz bardziej polecam do tego etylofenidat :cheesy:
Krecha 100+ daje na początek przy długiej przerwie euforie dopaminowa/pewność siebie/ogromna ochota na sex :cool:
  • 182 / 4 / 0
kurwa jaki pente jest beznadziejny.. jak ja moglem to brac? faza pusta bez sensu,stymula prostacka i to stałe uczucie ze faza jest jakas niedojebana ;[ zupelny brak satysfakcji z peaku.. fu %-D
Jakbyś był trochę pojęty to byś wiedział że fazy kurwy występują tylko do momentu.
Ja teraz czysty, jak se kupie za tydzień dwa to będzie wypierdol ;)
  • 597 / 2 / 0
Ja sobie kupiłem po trzech i nie było fajerwerków :p też czysty
tzn kode grzałem przez ten czas ale to nie powinno mieć większego wpływu, wcześniej też grzałem. zawsze w ogóle grzeje, często po prostu wale stimy w czasie ciągu na kodeinie i tyle. ;f
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 257 / 5 / 0
Cofam to co pisałem parę postów wyżej. Pent to bardzo dobry stymulant, nawet zwały nie miałem po rozsądnej dawce (tylko chęc dorzucenia ogromna, wyższa niż 3mmc)..

Rozsądna dawka dla mnie to ok. 250mg w 3 sniffach na całą noc.
Uwaga! Użytkownik Grippin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.