HHC

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 227 / 12 / 0
Re: HHC
Nieprzeczytany post autor: Ćbvn »
@Up
Już kończę tą jednorazówkę. Wszystko przebiegło, jak za czasów legalnego HHC-O. Pozdro😁
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 194 / 6 / 0
Jakieś info jak HHC-P działa w mixie z greenoutami ktoś coś? Albo jako wkładka do klasycznego dżointa? Działanie nasili się, wydłuży, czy przeciwnie?
  • 54 / 12 / 0
Jestem po testach kartridża hhc-p i jak dla mnie porażka. Tolerki żadnej, działanie czysto sedatywne, upierdalające - ani do roboty ani do spania. Psychodelii i rozkmin zero. Takie turbo CBD i tyle
  • 992 / 182 / 0
@BabciaMadzia mam to samo po cartsach,susz to wgl inna bajka człowiek dostaje jakiegoś takiego antydepresyjnego działania że szok.Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje a próbowałem tych cartsów z 3 źródeł i za każdym razem to samo,zamuła nic więcej.
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: taslop »
Ale czy według Was dział gorzej w porównaniu do HHC=0?
  • 54 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: BabciaMadzia »
29 września 2023tajemniczy25 pisze:
@BabciaMadzia mam to samo po cartsach,susz to wgl inna bajka człowiek dostaje jakiegoś takiego antydepresyjnego działania że szok.Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje a próbowałem tych cartsów z 3 źródeł i za każdym razem to samo,zamuła nic więcej.
Tzn susz lepszy? Jest jakaś psychodelia?
  • 992 / 182 / 0
Nieprzeczytany post autor: tajemniczy25 »
@BabciaMadzia
Kurde ja myślałem że chodzi o Hhc-o a mowa o Hhc-p.Nie wiem jak z tym drugim ale hhc-o to susz w cartsy to całkiem inne działanie.Carts to sedacja i nic mi się nie chce.Za to susz to całkiem inne działanie,człowiek zadowolony z życia i z chęcią czymś chce się zająć, ewentualnie spotkać ze znajomymi.
Ostatnio zmieniony 01 października 2023 przez tajemniczy25, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2532 / 602 / 0
Nieprzeczytany post autor: Atro »
29 września 2023taslop pisze:
Ale czy według Was dział gorzej w porównaniu do HHC=0?
Moim zdaniem nie.Troche inaczej,ale jak najbardziej robi robotę.Mi się wydaje,że HHC P trochę bardziej upierdala fizycznie od HHC O.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 54 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: BabciaMadzia »
Miałem krótką przygodę z hhc- o w postaci haszu i powiem że niewiele mogę o tym napisać. Ledwo co działalo. Natomiast te kartridże z hhcp czuć wyraźnie ale to nie jest to o co nam tutaj chodzi IMO. Z Cczasów dopków to najbliżej temu do AKB 48- wchodzi mocno fizycznie na twarz i oczy , jakieś gastro i zamuła. Muzyka bez zmian. A i czas po tym strasznie wolno p ł y n i e...
  • 194 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: maniexxxX »
01 października 2023BabciaMadzia pisze:
29 września 2023tajemniczy25 pisze:
Tzn susz lepszy? Jest jakaś psychodelia?
Susz wykazuje działanie antydepresyjne, poprawiające nastrój, ale psychodeli nie ma lub jest minimalna. Upierdolenie, wgniecenie w fotel i zamuła konkretna bardziej. Po prostu spowolnione myślenie typowe dla kanabinoidów tyle że bardziej to w stronę CBD idzie. Paniki po nim na bank nie złapiesz. Muza brzmi normalnie (niestety), obraz nie zmienia perspektywy - brak efektu poklatkowego jak po mocnym sqnie. Działanie jest wyczuwalne, choć charakterystyczne. Sam oceń, może przypasi akurat.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi

Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.