ODPOWIEDZ
  • 3245 / 617 / 0
Kurde niby do 6tej cisza nocna, ale nie raz się kąpałem 3-4 jak w nocy się budziłem, i chcąc nie chcąc to jest zakłócanie tej całej ciszy nocnej w bloku.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5774 / 1184 / 43
Miałem przyjemność jechać tramwajem we Wrocku, w ubiegły czwartek.
Strasznie śmierdziało.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 5774 / 1184 / 43
Ludzie, myjcie się.
To nie boli.
  • 5774 / 1184 / 43
Temat do kosza.
I tak nikt nie pisze.
  • 1000 / 269 / 0
Ja to różnie, szczerze mówiąc.

Jak mnie deprecha dojechała porą wiosenną tego roku to potrafiłem się nie prysznicować nawet dwa tygodnie. Se leżałem i śmierdziałem.
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5774 / 1184 / 43
Zauważyłem, że pot kobiet bardziej śmierdzi niż pot mężczyzn.
  • 1000 / 269 / 0
@London1

Zaskakujace spostrzeżenie.
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5774 / 1184 / 43
To może hormony, okres, stres, etc.
Ale to prawda.
  • 1294 / 329 / 12
jak wpierdalam kurczaki na mieście i nie mam serwetek to wchodzę do armaniego czy innego pedalskiego sklepu i wycieram ręcę w szmaty na promocji
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 311 / 43 / 0
Ciągle mam bezbarwny katar i nieważne gdzie jestem w sklepie, w apteczce w urzędzie miasta itp itd to zawsze smarkam prosto z dziur z nosa nie chce mi się nosić papieru choć staram się nie rzucać w oczy sam dźwięk wystrzeliwania pocisku z nosa przykuwa uwagę wszystkich
ODPOWIEDZ
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.