ODPOWIEDZ
  • 3245 / 624 / 0
Kurde niby do 6tej cisza nocna, ale nie raz się kąpałem 3-4 jak w nocy się budziłem, i chcąc nie chcąc to jest zakłócanie tej całej ciszy nocnej w bloku.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5981 / 1234 / 43
Miałem przyjemność jechać tramwajem we Wrocku, w ubiegły czwartek.
Strasznie śmierdziało.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 5981 / 1234 / 43
Ludzie, myjcie się.
To nie boli.
  • 5981 / 1234 / 43
Temat do kosza.
I tak nikt nie pisze.
  • 1078 / 280 / 0
Ja to różnie, szczerze mówiąc.

Jak mnie deprecha dojechała porą wiosenną tego roku to potrafiłem się nie prysznicować nawet dwa tygodnie. Se leżałem i śmierdziałem.
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5981 / 1234 / 43
Zauważyłem, że pot kobiet bardziej śmierdzi niż pot mężczyzn.
  • 1078 / 280 / 0
@London1

Zaskakujace spostrzeżenie.
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5981 / 1234 / 43
To może hormony, okres, stres, etc.
Ale to prawda.
  • 1528 / 394 / 13
jak wpierdalam kurczaki na mieście i nie mam serwetek to wchodzę do armaniego czy innego pedalskiego sklepu i wycieram ręcę w szmaty na promocji
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 311 / 44 / 0
Ciągle mam bezbarwny katar i nieważne gdzie jestem w sklepie, w apteczce w urzędzie miasta itp itd to zawsze smarkam prosto z dziur z nosa nie chce mi się nosić papieru choć staram się nie rzucać w oczy sam dźwięk wystrzeliwania pocisku z nosa przykuwa uwagę wszystkich
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.