ODPOWIEDZ
  • 3245 / 622 / 0
Kurde niby do 6tej cisza nocna, ale nie raz się kąpałem 3-4 jak w nocy się budziłem, i chcąc nie chcąc to jest zakłócanie tej całej ciszy nocnej w bloku.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5874 / 1214 / 43
Miałem przyjemność jechać tramwajem we Wrocku, w ubiegły czwartek.
Strasznie śmierdziało.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 5874 / 1214 / 43
Ludzie, myjcie się.
To nie boli.
  • 5874 / 1214 / 43
Temat do kosza.
I tak nikt nie pisze.
  • 1063 / 277 / 0
Ja to różnie, szczerze mówiąc.

Jak mnie deprecha dojechała porą wiosenną tego roku to potrafiłem się nie prysznicować nawet dwa tygodnie. Se leżałem i śmierdziałem.
  • 5874 / 1214 / 43
Zauważyłem, że pot kobiet bardziej śmierdzi niż pot mężczyzn.
  • 1063 / 277 / 0
@London1

Zaskakujace spostrzeżenie.
  • 5874 / 1214 / 43
To może hormony, okres, stres, etc.
Ale to prawda.
  • 1446 / 377 / 13
jak wpierdalam kurczaki na mieście i nie mam serwetek to wchodzę do armaniego czy innego pedalskiego sklepu i wycieram ręcę w szmaty na promocji
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 311 / 44 / 0
Ciągle mam bezbarwny katar i nieważne gdzie jestem w sklepie, w apteczce w urzędzie miasta itp itd to zawsze smarkam prosto z dziur z nosa nie chce mi się nosić papieru choć staram się nie rzucać w oczy sam dźwięk wystrzeliwania pocisku z nosa przykuwa uwagę wszystkich
ODPOWIEDZ
Newsy
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).