Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1854 / 217 / 37
Po co płacić w polskim sklepie za leki skoro kodeina od GP na darmową receptę jest ?
  • 1513 / 27 / 0
Nie każdemu chce się świrować dla jednego zgrzania. Nie wychodzi jakoś tragicznie drogo. Wiadomo - opcja raczej na świąteczne ciepełko/desperację. Podałem info bo czasem padają podobne pytania (zwłaszcza o kaszlaka) - sam nie korzystałem z tej opcji.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 678 / 1 / 0
hej hej hej! widzę, że mój post nie tylko nie spotkał się z entuzjastycznym odzewem, ale także moderacja go usunęła.
A to jest na prawdę godne uwagi zagadnienie!

Mianowicie pytałem czym można się tutaj w Anglii upierdolić z dostępnych legalnych research chemicalsów. Nie chodzi mi tu o źródła - sklepy i tego typu, mam na myśli raczej o jakieś sugestie, które substancje są godne uwagi z obecnego marnego wyboru. Chodzi mi o coś co da euforię, spida raczej nie poszukuję. Jak by jeszcze się dało niuchać to już w ogóle kosmos :heart:

Pozdrawiam!
delikatny jestem na zwale.
  • 462 / 7 / 0
  • 1854 / 217 / 37
Not true. MPA, 2-AI, 5-IAI, B2, AMT, MDAI itd.
  • 1854 / 217 / 37
2-AI, MPA/MDAI combo. Jak chcesz konkretnej euforii to koksu sobie kup. Mają też tu speed'a. Popytaj się Polaków to i polskiego włada ogarniesz. Czy musi być legalnie ?
  • 678 / 1 / 0
przeca MDAI nie ma już nigdzie dostępnego.
Co do legalności: nie musi, ale o działaniu nielegalnych rzeczy doskonale wiem, gdybym ogarniał temat to bym nie pytał na [h] o dopki.

Dobra, nieważne już, podpiąłem się do zacnego brytyjskiego forum o RC, tam będę gromadził info, jeśli spróbuję czegoś z tamtejszych specjałów to nie omieszkam napisać tutaj recenzji.
delikatny jestem na zwale.
  • 1513 / 27 / 0
@DivideaD - Lenistwo, nieumiejętność czytania ze zrozumieniem i wyszukiwania informacji. Tak ciężko zorientować się w ofercie sklepów i wklepać w wyszukiwarkę? Jakoś większość ludzi daje sobie radę. Info na temat większości substancji są już na H lub zagranicznych forach. W dostępności / legalności też nie jest się ciężko zorientować.

Kolejne pytanie "co legalnego by się naćpać" które spowoduje lawinę offtopu cz lepszy jest RCa czy RCb (bez względu na lokalizację).
mr_b∩ʁbꞁө
  • 1854 / 217 / 37
DivideaD pisze:
przeca MDAI nie ma już nigdzie dostępnego.
Pierdolicie, Hipolicie. Jest dostępne cały czas. Radzę użyć jednak duckduckgo.co.uk
Pozdrawiam.
  • 3 / / 0
mr_brown pisze:
Jeśli chodzi o leki to warto przejść się do "Ciapaka" za rogiem. Często na półkach obok wódki mają Polskie leki. Ostatnio zauważyłem Antidol (2,15 chyba kosztował) i Acatar (nie zwróciłem uwagi na cenę). Niestety Aczodinu nie ma (choć pewnie wystarczyło by spytać). Poza tym inne witaminki ale pewnie was nie zainteresują.
po co komu antidol, ekstrakcje skoro są syropki normalnie zawierające tylko fosforan kodeiny (nie licząc E71627163)
proszę http://www.mypharmacist.co.uk/care-code ... -200ml~915 max 2 można zamówić. 1 syropek= 2 paki antidolu.
Jeśli chodzi o leki to wiadomo, że należy umiejętnie ściemnić pierwszego lepszego lekarza GP i dostaniesz wszystko. Dożywotni zapas Benzo mam zagwarantowany nigdy stąd nie wyjadę raczej.

a teraz proszę mi powiedzieć Londyn/Birmingham/Okolice jeśli chodzi o LSD, grzyby, hometa jak jest? ewentualnie jakieś sub o podobnym działaniu z uk rc co polecacie? odp to ważne

PS. witam serdecznie. nigdy mi się nie chciało tu udzielać. desperacja wiecie o co cho
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.