A to jest na prawdę godne uwagi zagadnienie!
Mianowicie pytałem czym można się tutaj w Anglii upierdolić z dostępnych legalnych research chemicalsów. Nie chodzi mi tu o źródła - sklepy i tego typu, mam na myśli raczej o jakieś sugestie, które substancje są godne uwagi z obecnego marnego wyboru. Chodzi mi o coś co da euforię, spida raczej nie poszukuję. Jak by jeszcze się dało niuchać to już w ogóle kosmos
Pozdrawiam!
Co do legalności: nie musi, ale o działaniu nielegalnych rzeczy doskonale wiem, gdybym ogarniał temat to bym nie pytał na [h] o dopki.
Dobra, nieważne już, podpiąłem się do zacnego brytyjskiego forum o RC, tam będę gromadził info, jeśli spróbuję czegoś z tamtejszych specjałów to nie omieszkam napisać tutaj recenzji.
Kolejne pytanie "co legalnego by się naćpać" które spowoduje lawinę offtopu cz lepszy jest RCa czy RCb (bez względu na lokalizację).
DivideaD pisze:przeca MDAI nie ma już nigdzie dostępnego.
Pozdrawiam.
mr_brown pisze:Jeśli chodzi o leki to warto przejść się do "Ciapaka" za rogiem. Często na półkach obok wódki mają Polskie leki. Ostatnio zauważyłem Antidol (2,15 chyba kosztował) i Acatar (nie zwróciłem uwagi na cenę). Niestety Aczodinu nie ma (choć pewnie wystarczyło by spytać). Poza tym inne witaminki ale pewnie was nie zainteresują.
proszę http://www.mypharmacist.co.uk/care-code ... -200ml~915 max 2 można zamówić. 1 syropek= 2 paki antidolu.
Jeśli chodzi o leki to wiadomo, że należy umiejętnie ściemnić pierwszego lepszego lekarza GP i dostaniesz wszystko. Dożywotni zapas Benzo mam zagwarantowany nigdy stąd nie wyjadę raczej.
a teraz proszę mi powiedzieć Londyn/Birmingham/Okolice jeśli chodzi o LSD, grzyby, hometa jak jest? ewentualnie jakieś sub o podobnym działaniu z uk rc co polecacie? odp to ważne
PS. witam serdecznie. nigdy mi się nie chciało tu udzielać. desperacja wiecie o co cho
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.