Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 42 / 3 / 0
27 czerwca 2017EmeritusIII pisze:
czy nm bedzie dobre dla nowokanniarza do okazyjnego palenia?
i w jakich proporcjach zrobić maczanke?
Tak, wg mnie jest to jedyny obok eg-018 kanna wprost stworzone dla nowicjuszy. Moja pierwsza maczanka - 1:40, przy okazyjnym paleniu bedziesz zadowolony. Przy codziennym paleniu szybko rosnie tolerancja i palenie gubi przyjemność, staje się wręcz dobijające.
Uwaga! Użytkownik pierunskimixer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / 3 / 0
Najfajniejsze kanna do palenia, na folii, lub w fifce 50/50 z tytoniem. Miło warzywo z człowieka, czysta petryfikacja. ;) W dużych ilościach silna dysocjacja(?) Potrafiłem leżeć z pianą w pysku, a miejscami być np. w domu robiąć kanapki. ;) Polecam kare! Choć miło też się powarzywić jakąś maczanką. ;)
  • 270 / 13 / 0
Fajne macie fazki, no leżenie z pianą w ryju i nieumiejętność wypowiedzenia choćby słowa to czysta kwintesencja the best highu.
Zawsze się głowiłem skąd aż tylu zwolenników-masochistów-tejże przyjemności
  • 2877 / 266 / 0
po prostu to jakieś odpadki ludzkie niemające dostępu do porządnych rzeczy

żeby nie było off to próbowałem tego gowna pare lat temu, bo miałem za półdarmo. nie polecam, jedyne alternatywy dla zioła to niektóre jwh
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 612 / 43 / 0
btw.

Kwintesencja pokarania, ku przestrodze, po przedawkowaniu aktualnego "niby" NM-2201 miałem bardzo podobnie:

https://www.youtube.com/watch?v=5Y5VV4Sng3Q

15 dzień na czysto bez tego syfu.
  • 177 / / 0
Czy da sie to rozpuścić w bazie glikolu propylenowego i pizgać z e-fajki?
  • 5774 / 1184 / 43
Tak.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 65 / 5 / 0
Jakie stężenie najlepiej zrobić? Dla kogoś bez tolerki ;)
08 lutego 2006Camilleri pisze:
Narkomanem jest się przez całe życie, ale ciąg to tylko epizod.
  • 42 / 3 / 0
13 lipca 2017p420 pisze:
po prostu to jakieś odpadki ludzkie niemające dostępu do porządnych rzeczy

żeby nie było off to próbowałem tego gowna pare lat temu, bo miałem za półdarmo. nie polecam, jedyne alternatywy dla zioła to niektóre jwh
Żeby nie było - wiele z tych - jak to prostacko określiłeś - "odpadków ludzkich" ma dostęp do szerokiej gamy środków, a wybiera syntetyczne kannabinoidy z wielu powodów. Są ekonomiczne, charakter fazy jest inny niż po trawie, a niektórzy po prostu lubią mocniejsze jebnięcie w czerep. I nie każdy, który to pali jest umysłowym dnem. Zastanawia mnie zawsze jaka idea kryje się za takimi wypowiedziami jak Twoja - przecież każdy bierze to co chce i tyle, nie ma tu się nad czym rozpisywać. Zgodzę natomiast (nie z autopsji a z researchu) że jwh były najbardziej mj-like, chociaż w moim osądzie nm-2201 nie jest jakoś w tyle (z pewnością bliżej do trawy nm niż pierdolonemu MDMB). To nie jest kropka w kropkę to samo, a różnice między danymi związkami są przecież oczywiste. No i nie zapominajmy - niektórzy pracują i w pracy robione są testy, a syntetyczne kannabinoidy - z tego co mi wiadomo - na takich testach nie wychodzą. Kończe, bo schodze na offtop.

Co się dzieje ostatnio z sortami nm-2201 ? Widziałem na zdjęciu pewnego vendora brązowy proszek, niczym nie przypominający biały puderek do którego przywykłem, a chciałbym sobie zamówić bo dawno nie paliłem :-(
Uwaga! Użytkownik pierunskimixer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 612 / 43 / 0
25 lipca 2017pierunskimixer pisze:
Co się dzieje ostatnio z sortami nm-2201 ? Widziałem na zdjęciu pewnego vendora brązowy proszek, niczym nie przypominający biały puderek do którego przywykłem, a chciałbym sobie zamówić bo dawno nie paliłem :-(
nie ma już NM-2201, to co sprzedają to mix różnych MMB lub najgorszy z serii Chminacy, zapomnij.
po obecnym NM-2201 lądowałem na SOR, a dawny biały i pachnący proszek paliłem pół roku bez problemu i bez większych kar.
więc uważajcie na obecne "niby sorty" NM-2201 bo sie zdziwicie.

pyknął mi równo 1 miesiąc czystości od tej chemii, obym wytrwał :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich