ODPOWIEDZ
  • 286 / 3 / 0
BOZE slodki chyba nie podales tego domiesniowo ???? jak wytrzymales bol ? jestes juz na pogotowiu ????
to sie podaje dozylnie odrobina kwasku wiele mniej niz do heroiny i ogrzac na 100mg proponuje minimum 5ml strzykawke
kompetentny jeszcze radzi DOMIESNIOWO + jakies wywody ..... wyscie to gupie sa czasem powaga 1/3 tararata dawki oralnej ...a gowno tyle samo 60 lubisz oralnie to i 60 walisz iv
a teraz o ah juz

jestem dosc dlugo (rok) na 320mg majki iv/d a tak wogole to jestem cpunem ostrym od 2008 hera i powrot do tych slabszych jak koda ... niewazne.

Wazne co zauwazylem a mianowicie czasem z ta majka sie przeholowalo nadrabialem to helem ... ale drogo i daleko musialem jezdzic bo lokalnie nikogo nie znalem AH juz kiedys probowalem ale oralnie w kapsolce po tym jak poparzylo mi jezyk (szczescie nie nos) ale tym razem postanowilem stracic te kilka funtow i kupic AH do iv no i zero wjazdu (u mnie tylko heroina daje wjazd po majce to tylko szpilki jak troche odtruje ... wiec jest tak najebalem sie kilka razy jak szpak no nodem nazwac to ciezko boto nod staly nodujesz nawet jak nienodujesz ... wczoraj to kilka razy oblalem sie kawa bo pomiedzy reka zblizeniem kawy do ust nie bylo mowyb bo byl nod :) powaznie ale co jest baza ....

nie mam po tym glodow fizycznych zeby przywalic to chce mi sie jak diablu dupcyc anioly ale ZERO objawow odstawiennych chyba ze ta substancja zchodzi az tak dlugo ?? metadon 60mg i ledwie zaleczal na ta dobe choc skret zaczynal sie wczesniej tak ze 2-3h ... a tu taka niespodzianka

kurwa jestem pusty ale kupil bym tego ile sie da i zero problemow trzeba pracowac, to czy tamto, czy rozlalem roztwor z majki na 2 dni 320mgx3 to jeb i AH pomaga
Po ah czuje ostry cytrynowy smak w gardle potem w ustach (napewno nie od kwasku bo podaje go minimalnie a do helu dosypalem czasem cala paczke bo mi sie zrobilo (300mg) i nic nie czolem.
co myslicie ?
  • 1534 / 205 / 0
Zastanawia mnie czystość wszystkich RC i możliwość powstawania w procesie syntezy wysoko toksycznych ubocznych produktów reakcji. Wiadomo, przykład "krokodyla" jest złym przykładem, bo jest to "kuchenna synteza", bez doczyszczenia produktu końcowego. Dam inny przykład: w latach '70 lub '80 w USA koleś prowadził syntezę petydyny (Dolarganu) w dobrze wyposażonym domowym labie. Niestety, w produkcie końcowym były też niewielkie ilości innych związków. Efekt był taki, że facet zachorował na ciężkiego Parkinsona.
  • 286 / 3 / 0
boze nie strasz mnie oni chwala sie duza czystoscia produktow
pakowane to jest w taki woreczek jak kiedys te mieszanki do palenia jak one sie zwaly ..... takie popularne i jedne z pierwszych aaaaa to byl spice - silver, gold, diamond a w srodku jeszcze w woreczek taki dill pack z napisem
i ostzrezeniami ze tylko do uzytku w labolatorium
zawsze tez maja do kazdej nowej partii danego sortu certyfikat jakosci ? gdzie sa jakies opisy i wykresy - albo sa na stronie albo wysla ci mailem jak poprosisz (niepamietam)....nie wiem czy wolno czy nie podac adres www bo przeciez czesto adres jest istotny dla tresci ale dostajesz bana ze niby reklama!

Myslisz dziadku (CIEKAWE KTO STARSZY) ze dalej bac sie dodaatkow jeszcze ???
bo juz samo RC to ruletka spora substancje w teorii te cale RC pezeznaczone sa do badania na probkach nawet na myszach niewolno :)
  • 1534 / 205 / 0
Właśnie chodzi o to, jaka jest zawartość tych ubocznych produktów syntezy i na ile są one toksyczne. Druga sprawa to długoterminowa toksyczność różnych RC. Co prawda AH7921 powstało w laboratorium firmy farmaceutycznej, ale badań klinicznych nie prowadzono (ciekawe dlaczego?) tylko badania na zwierzętach. Myślę, że krótkoterminowe użycie krzywdy nie zrobi, przecież nawet krokodyl i kot muszą być dosyć długo ćpane, by zrobiły krzywdę.
A jeżeli chodzi o to kto starszy, to ja jestem z pokolenia 50+.
  • 286 / 3 / 0
no to jestes starszy 10+
ah sam pisalem ze syf ale takiej substancji nie spotkalem nigdy
faza 1 - nic (zaleczenie glodu)
od faza 2 - zajebanie jak po alkoholu
od faza 3 - benzo sie wlacza jakby
od tego momentu faza 4 - haluny tak rzeczywiste ze LSD moze sie chowac

ostatecznie z 320mg iv przeszedlem na 2x 100 orel dziennie morfiny
a mysle ze gdybym celowal w trzezwosc to tez moglo by sie udac
  • 1534 / 205 / 0
To taka jazda po AH7921? Ciekawe...
  • 286 / 3 / 0
ale rozcienczac dobrze trzweba najlepiej walic malymi porcjami bo inaczej zyly zacinaja sie
  • 286 / 3 / 0
w UK nie widzie juz sklepu z oferta AH ale znalazlem watek ze latwo to zrobic w domu z ktoregos leku OTC
tyle ze ja chemikiem nie jestem i nie bardzo rozumie o co i jak
  • 880 / 23 / 0
Panowie, uwazajcie z tymi RC, szczególnie w ciągach-nie wiadomo jak działają na dłuższa metę, a w momencie gdy nawet "zatwierdzone przez pana" opioidy potrafią wyrzadzić spore szkody(np tramal, dolargen, metadon) to tutaj bym uważał tymbardziej...
Nie ćpiej bo skiśniesz!
  • 286 / 3 / 0
jakie szkody po metadonie ?

- ja zauwazylem ze czlowiek grubnie jak skurwysyn nawet jak ma ten bezcukrowy metadon
- pierdzenie na maxa
- przegrzewanie organizmu na kazdym kroku nic nie mozna robic bo inaczej pot plynie strumieniem.
- wiem ze nie jest zdrowy dla serca

cos jeszcze ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.