Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 4807 / 267 / 0
pomasujplecki, czy Ty wiesz jak działają neuroleptyki? Pierwszy raz czytam że ktoś to sniffuje. Boże. Ale nieważne. Przy większych dawkach te substancje robią z człowieka warzywo. Duża apatia, odrealnienie, problemy z koncentracją i poruszaniem się. Niezborność myśli oraz stany zbliżone do katatonii. Chlorprotiksen działa tak samo i jest raczej mocny, im więcej weźmiesz tym bardziej zmieniasz się w zombie. To się stosuje do napadów psychotycznych a nie do zniesienia blokad w kontaktach międzyludzkich.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 4902 / 855 / 0
O kurwa sniffuja neuroleptyki tego jeszcze nie grali %-D Co do tematu to swiatlo dobrze prawi, neuroleptyki sa na stany psychotyczne oraz do zapobiegania ich nawrota.
  • 781 / 46 / 0
Dziś ostatni test z tym najbardziej popularnym neuro. Jutro ostatyni blister oddaje znajomemu. Zarzuciłem 115mg zobaczymy czy poradzi sobie z klonami :).
  • 781 / 46 / 0
Jest dobry. Najlepszy jaki brałem a trochę ich testowałem, nie powoduje senności ani apati co na duży +. Bardzo dobrze ogarnąć sobie paczkę jeśli jest się wjebanym w benzo i trzeba czekać na kolejne bibuły.
  • 190 / 4 / 0
Sniffowanie, ale kwetiapiny, to nic nowego, można poczytać raporty zagraniczne.

neuroleptyki sa na stany psychotyczne oraz do zapobiegania ich nawrota.
O Jezu, naprawdę? Zaskakuje mnie niewiedza niektórych.
  • 4902 / 855 / 0
Na prawde, jak widzisz niektorzy oczekuja po tym fazy takze trzeba ich uswiadomic :retarded:
  • 2 / / 0
Ciekawa historia z ta substancja, śpię do 12 godz, wcześniej nawet nie.próbuje wstać, jak po melo zjadłem nawalony ze 4-5 to się ssikalem do łóżka. A jak jadlem to ma sen po kokainowym melo, to potem na czysto juz nie.spałem 48 godz i wgl nie byłem senny umysłowo, tylko mięśnie szwankowaly. Ale tak w terapeutycznych dawkach 50-100 polecam, tylko pamiętajcie 12 godz snu.
  • 231 / 6 / 0
Jakie 12 godzin ? p0 dwóch setkach spałem 7 godzin.
Btw. wiesiołek zbija ciśnienie i cholesterol. LECZNICZNA MARIHUNAE
  • 1599 / 47 / 0
Biorę chlorprotixen już od dawna w dawce 200 mg i nigdy nie miałem takiego przypadku, żeby na drugi dzień czuć jeszcze jego działanie czyli takie zmęczenie przymulenia spowolnienie Biorąc chrloprotixen leczę bezsenność odstawieniem benzo, a benzo nie biorę już rok i jakiś pół roku temu zredukowałem dawkę tego leku z 200 mg do 150 i tez nie odczuwałem na drugi dzień przymulenia dopiero jak zacząłem redukować z 100 ma 50 mg to czuje na drugi dzień takie przymulenie na drugi dzień które trwa jakieś 5 godzin od czasu obudzenia teraz biorę chrol w dawce 50 mg /noc i na drugi dzień czuje otępienie kiedy jak jeszcze nie byłem uzależniony od benzo to tez na drugi dzień byłem przymulony po tym leku jak go brałem dzień wcześniej i to że teraz czuje takie przymulenie po tym leku, a wcześniej na dawce np. 150 mg nie czułem to może być spowodowane tym, że mój organizm dochodzi do siebie od odstawienia benzo i ta bezsenność spowodowana odstawieniem benzo już się leczy bo wogóle zauważyłem, że jak odstawiałem benzo to dawka 50 mg nic by nie dała, ponieważ jak raz wziąłem 100 mg na noc to całą noc nie spałem więc wtedy musiała być dawka 200 mg /noc, ale to było krótko po odstawieniu benzo.
  • 14 / / 0
Ktoś wie jak dziala Chlorprothixen z Noopeptem? Pierwszy zbija działanie drugiego?
Uwaga! Użytkownik weightless nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.