Razem z kumplami lece do lloret de mar w jakich miejscach szukać coco
10 lipca 2023joseguap0 pisze: siema za tydzień wybieram się do Alicante, zn a ktoś lub poleciłby jakieś fajne social cluby dla turystów w okolicach, dodam że mam 19 lat bo widzialem ze niektore są od 21
A tutaj bardzo fajny klubik - byłem tam w zimie, ale pewnie otwarty. Płaciło się 5euro za miesiąc a ceny, wybór i jakość ok. Tylko nie zapomnijcie dowodu/paszportu.
https://weedmaps.com/dispensaries/pura- ... juan-playa
@Mefistofeles1945 Są social cluby. Takie na granicy prawa, ale posiadanie marihuany tam nie jest jakoś karana.
Jak lecisz na Teneryfe to możesz skorzystać z tej stronki
https://weedtenerife.com/cannabis-clubs-tenerife/
Co prawda 20 euro ale polecany CSC będzie dobry. Ogólnie na Teneryfie jest od chuja CSC, szczególnie na południu.
@Mefistofeles1945
W Hiszpanii jest wszystko popierdolone;), zależy też od regionu. Taka Barcelona to klub na klubie i diler na dilerze. Alicante, wystarczy przejść się trochę wgłąb, wyczaić typka/typków np w parku i załatwione. Ale np rejon Malagi już tak różowo nie jest, gdzie myślę że w każdym większym mieście problemów żadnych nie ma.
Ciekawostka - utknęliśmy w samym początku pandemii w jednym mieście, tzn pierwszy tydzień ok - potem wszystko zamknęli i można było samemu, bo w 2 osoby już nie, pójść/pojechać do sklepu i apteki. Kupa policji, nawet z psem mogła wyjść(oczywiście olewaliśmy to i czasami trza było się kryć) tylko 1 osoba. Kompletnie się tego nie spodziewałem, zioło się skończyło i...2 razy załatwiałem i oba razy zajęło mi to z 10 minut. Wystarczyło wyhaczyć typa co wychodził ze sklepu, kilka minut i szybka dilka. Hiszpania jest biedna, do tego to raj zielarski, więc dilerów jest sporo, bo z tego żyją.
Wiesz może jak to wygląda od środka? Stronka informuje mnie o opłacie 20 euro oraz o tym, że musze umówić spotkanie. Muszę wybierać ze strony WWW termin spotkania? Czy mogę z ulicy wejść do środka?
Na jednych stronach mówią, że trzeba otrzymać jakiegoś @ zapraszającego, a od znajomych dowiedziałem się, że można wbić z ulicy w Barcelonie.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.